Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    válasz horkovy34 #55690 üzenetére

    Oké...dobálóztunk itt a 4K 60FPS-el, amire látom páran nagyon ráharaptak, csak nem tudom minek.
    PS5 vagy majdnem PS5 szint is volt említve, ami szerintem nem csodaország ha azt nézem hogy mire a Nintendo megjelenik addigra már 4 éve lesz piacon a PS5. Lényegében mire mondjuk megérzik az új Switchre egy már arra fejlesztett Zelda, a boltok polcain már a PS6ok fognak sorakozni.
    Ebből azért persze még hajlandó lennék engedni, hogy úgy mondjam alkuképes a dolog, de ha 720p/1080p/60FPS lesz a cél, akkor már most sírva fakadok...

    Arról nem beszélve hogy nyílván nem HH módban képzeltem/tük ezt a teljesítmény...nem gondoltam hogy ezt külön le kell írni, de igen is elvárom és szerintem el is várható hogy kapjanak már azok is valamit a pénzükért akik mondjuk nem szeretnék hordozni.

    Nekem pl (és biztos vagyok benne hogy vagyunk még ezzel páran így) teljesen felesleges a hordozhatóság, a kijelző, mégis ki kell fizetnem a felárat ezekért a dolgokért. És oké...egyszer ez még elment, vitt magával a lendület, de látva hogy ez a kis masina mennyire kifulladt a (saját) generációja végére, és hogy miket kellett beáldozni azokért a fícsörökért amikből is pl nem profitálok, nem szeretném ezt mégegyszer.

    És engedtessék már meg nekem hogy hangot adjak az esetleges elvárásaimnak.
    Azt viszont senki nem mondhatja hogy nem vagyok rugalmas, mert már legalább 5 opciót felsoroltam amikkel ki lennék békülve, még akkor is ha maradéktalanúl azok sem elégítenék ki a vágyaimat. :)

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák