Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz bwoay #47594 üzenetére

    Azért írtam, hogy a BestByte marad a helyén, mert gondolom hozzájuk tartozik az adatbázis is. Így a megrendeléseket is a BestByte intézte. Tehát az ügyfél adatbázis valószínű nem különíthető el tőlük.

    Itt szerintem simán a PlayIT "licensz" került át a Konzolvilághoz. Minden más, tehát az üzletek, a készletek és egyéb dolgok maradtak. Csak a nevét és a weboldalt vették át.

    Ezt Ricsi valószínű jobban el tudná mondani, de nem hiszem, hogy sok közünk van hozzá. :D

    Amúgy Magyarországon ezt sokan csinálják. Már ha valóban erről van szó. Van olyan, aki 2-3 cégen készül is bent van egy multinál. Közben meg igazából mindent egy céggel szolgál ki. A cégek között pedig mindent lepapíroznak. Raktározást, szállítást, egyebeket. Így gyakorlatilag önmagában (legalábbis ezen a szinten nézve) nem minden bejegyzett cég életképes.

    Szerk.:
    WB Games -nél szoktam röhögni, amikor az agyasok azon gondolkoznak, hogy vajon melyik stúdiót fogják eladni. Csak közben azt nem nézik, hogy náluk több olyan stúdió is van, ami nem rendelkezik a náluk készült játékokhoz kapcsolódó licenszekkel.

    Tehát van olyan stúdió, amit simán el lehetne adni, csak közben marhára nem csinálhatnák azt, amit eddig. Mert a jogok sok más egyébbel is összefüggenek, ami az anyacég vagy másik stúdió tulajdona.

    Tudom, ez nem a legjobb példa, csak ez némileg kapcsolódik a témához. Illetve azt akarom ebből kihozni, egy cég vagy licensz eladása nem feltétlen teljes értékű üzlet.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák