Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    válasz Kai_Rong #30328 üzenetére

    Na, befejeztem ma este az Astral Chaint :) az utolso 3 fejezet mar eleg porgos lett, ez kifejezetten tetszett. A 9. fejezetben fejbe vagott a difficulty spike, nem keszultem fel ra, hogy a bossnak ennyi formaja van, mire beadta az utolsot, lenullaztam a medicine-emet meg mind a 4 batterymet, szoval jatszhattam ujra a fejezetet :D Utana viszont seta a parkban volt a jatek maradek resze, including the final boss, annyira raallt a kezem, hogy csupa perfect call meg perfect dodge jott ki. Kulon orom volt, hogy itt minden eroltetes nelkul tenyleg volt ertelme minden legiont hasznalni, elotte azert csak muszajbol valtogattam fegyvert / legiont, hogy meglegyen az S+ rank. A sztori mint fentebb is irtam kicsit sablonos, meg nem volt tul jo dontes a fontos informaciokat a tobbseg szamara unalmas text file-okba rakni, amit a 6. es 10. fejezetben tudsz vegigolvasni. A vilagepites tovabbra is 10/10, en nagyon szivesen jatszanek egy folytatassal, bar a wishlistemen rajta van az is, hogy legyen a harcon a hangsuly, ne az egyeb gameplay elemeken :) 27 es fel ora ment bele, ez ebben a stilusban fo sztori + a side questek jo reszere teljesen OK jatekido. A Bayonetta is ekorul volt emlekeim szerint, a Nier Automata platina trofean feluli true 100%-olasa kb 50 orara rugott, ha itt is mindent megcsinalnek ultimate nehezsegen is, akkor ez is lenne 70-80 ora, szoval azok a reviewerek, akik a rovidseget rottak fel neki, valszeg casualben nyomtak vegig, amiben tenyleg nem sok kihivas lehet.
    Az is teny, hogy nalam ez a jatek azon a 10-es listan volt, ami miatt Switchet vettem, es nem bantam meg, jo dontes volt :)

    Holnaputan mar jonnek is erte, elcsereltem a masik AC-re, az Animal Crossingra, szoval meglatogatlak majd titeket a dezignalt forumtopikban, hogy kiokitsatok a szigetlakoi elet rejtelmeire :DD

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák