Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    Na, csak hogy a Bioshock-hoz legyen érdemi hozzászólás is: nálam day 1. vétel volt most, Switch-re is, pedig anno megvettem mindhárom részt megjelenéskor collector's edition-ben PS3-ra, majd a The Collection-t PS4-re is akcióban, utóbbit valami 8 eFt-ért. Szerintem olyan szintű alapvetés a Bioshock a sztori alapú FPS-ek között, mint mondjuk a platformereknél a Mario. Ken Levine egy zseni, ez az első rész sztoriján, egyedi hangulatán, játékvezetését, karakterfejlődésén abszolút látszik. Tökéletes intellektuális shooter, ha lehet ilyet mondani. A második rész felejthető spin off-ja az első résznek, az Infinite pedig ismét egy remekmű, teljesen egyedi. Szóval én nem sajnáltam rá a 18 eFt-os nyitóárat sem (így harmadszor vettem meg), pláne, hogy a Konzolvilágban a törzsváráslói pontjaim okán még le is jött belőle 2 eFt.
    Csak hogy a Konzolvilágot is méltassam megint egy kicsit: már csütörtökön, megjelenés előtti napon jött az e-mail, hogy feladták a játékot, péntek reggel pedig az első e-mail/SMS a postától jött, hogy csomagautomatában van a játék, így már a megjelenés napjának reggelén a kezemben volt annak ellenére is, hogy nem személyes átvételt és nem futáros kiszállítást választottam. Arról már nem is beszélnék, hogy ezúttal is volt egy kis plusz meglepi is a csomagban a játékon kívül. Szóval ismét csak csillagos ötös a Konzolvilágnak, ne is nagyon gondolkodjatok másban, ha előrendelésről van szó (de ha csak sima vásárlásról, akkor is egyértelműen célszerű őket választani, mert Tőlük garantáltan megkapjátok a rendelést)! :R

    Egyelőre csak felpatch-eltem mind a három részt és az első résszel játszottam egy órát. Ezek alapján azt tudom mondani, hogy nagyon jól sikerült a port ez is. Atomstabilan fut, nincs frame drop, nagyon szépen néz ki handheld módban, sehol semmi pixel és még csak langyosnak se éreztem a gépet, a hűtés szerintem el sem indult, annyira nem hatotta meg a CPU-t a dolog.

    Telepíteni/letölteni viszont szeretett: a Data Management szerint a Bioshock Remastered telepítési mérete 7.1 GB, a Bioshock 2 Remastered-é 5.4 GB, a Bioshock Infinite: The Complete Edition-é pedig 17.4 GB, pedig cartridge-en jött ugye a három játék (1 darab cartridge van a csomagban, ezen van mindhárom játék, mint ahogy a Metro Redux-nál is egy cartridge-en volt 2 játék), így összesen 29,9 GB-ot visz el jelen állás szerint az SD-kártyáról is, hiába cartridge-es. Ez mondjuk fura ahhoz képest, hogy a Metro egész konkrétan 0 MB adatot helyezett el az SD-kártyán. Mondjuk itt a Bioshock-nál fel is tüntették a játék frontborítóján, hogy "Internet download required".

    Ettől függetlenül csak ajánlani tudom annak, aki rajongója a szériának. Az árat meg tudomásul kell venni, ebben nyilván komoly munka volt, hogy így fusson ezen a hardveren, ahogy. Amúgy meg három - nem is akármilyen - játékot kap a vevő ezért a pénzért, iszonyatosan sok tartalommal és rendkívül hosszú játékidővel, fordulatos sztorival.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák