Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz johnny23 #29556 üzenetére

    Azt Neked kell tudnod, hogy Neked melyik éri meg jobban.

    Sokan azért veszik kártyán a játékot, mert megjelenéskor beleinvesztálnak, kijátsszák pár nap alatt, aztán minimális bukóval tovább is adják, 1-2 eFt-ot bukva rajta. Így mindig a legfrissebb játékokkal játszhatnak minimális befektetéssel.

    Megint más azért veszi kártyán a játékokat, mert gyűjtő és a polcon szeretné tudni. Vannak limitált, special edition kiadások, fémdobozban, vagy mint pl. a múlt héten esetemben is, csomó extrával felszerelt kiadványok is.

    Sokaknak ez viszont nem szempont és digitálisan vásárolnak, pláne, hogy azért akcióban ki lehet fogni egy-egy igen korrekt árú címet digitálisan. Én pl. most húztam be az Overcooked 1-2-t digitálisan, a két játék együtt se került 22 euróba (és ebből még lejött a gold point-ok miatti kedvezményem is - amiket a korábbi digitális és/vagy kártyás vásárlásaid után kapsz) ami jelen árfolyamon ugye nagyjából 7.800 Ft körüli összeg. Ha megnézed, ez a két játék kártyásan (lehet kapni úgy, hogy a két játék egy kártyán) 13 eFt-ról indul.

    Szóval ilyen akciókat ki lehet fogni és durván megéri! Ettől függetlenül én is jobban preferálom a kártyás vásárlást, mert ott kapok valami fizikai, gyűjthető dolgot a pénzemért és amúgy is jobban szeretem polcon tudni a játékokat - az már az enyém, nem egy virtuális fiókban, valahol felhőben levő megfoghatatlan valami.

    Hozzáteszem, hogy csomó cím nem is érhető el fizikai kiadásként, én pl. nagyobb összeget is adtam volna a tavaly decemberben megjelent Alien Isolation-ért, de csak letöltésként elérhető - igaz, az összes DLC-vel bundle-ben, így az pl. első napos vétel volt. De ugyanez volt a Doom 1-2-3-mal is, csakis digitális letöltésként vehető meg, szintén gondolkodás nélkül behúztam első nap, pedig szívesen odatettem volna a polcra a többi Switch-cím mellé, de nem volt opció.

    Itt nyomon tudod követni az egyes játékok aktuális e-Shop-beli árait és ha rákeresel a fizikai kiadások áraira, akkor képet kaphatsz, hogy melyiket érdemes jobban megvenni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák