Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    "Lehet vásárolni."

    Hát nem tudom. 23 nap van a megjelenéshez és konkrétan annyira félkész a cucc, hogy egy fotót se szabad készíteni a cuccról és csak handheld "szebb" módban lehet tesztelni, ami jelenleg is sok hibát tartalmaz.

    akkor még ezeket is berakom, amit tegnap írtam:

    "Mortal Kombat 11 Switch verzióját a PAX bemutatón nem filmezhetik, viszont egyelőre nagyon jókat mondanak róla: grafika okés és FPS ügyileg is azt érzik, hogy rendben van, de egyelőre rejtegetik még a nagy közönösség elöl..."

    "Egy-két infó: sok hibát tartalmaz még a verzió, de simán játszható és sokak szerint megvan a fix 60 FPS, ami a verekedős játékokban elengedhetetlen - az kérdés, hogy a jóval gépigényes online rész mit fog tudni. A másik, hogy csak handheld módban lehet kipróbálni, mert állítólag dockolt nagy képernyős verzió még nincs annyira se kész, hogy bemutassák a közönségnek. Ebből kifolyólag a fizikai verziónak már az első nap nem sok értelme lesz, hiszen valószínű óriási nagy patch-csel fog indítani és persze mivel ez egy multira kiélezett játék, ezért folyamatos update-ek jönnek, tehát a cartridge-en lévő alapverzió nem sok mindenre lesz jó."

    Tehát valószínű nem lesz rossz, viszont baromira nincs kész, ezért 1-day lehet nem is lesz nagyon érdemes tolni Switch-en - félek hogy PC-n is ez lesz. Ami még fontos, hogy Switch-en nincs jó d-pad. Joy-connak nincs és ott eleve nem jók a triggerek, főleg az L-R gombok, továbbá a Pro kontrollernek a d-padje nem pontos - lásd Tetris 99, aminél folyamatosan hibázom én is és mások is. PS4 - Xbox 1 dpad nagyon jó, tehát engem pl. még ez fog zavarni, de ha 2-3 hónap után korrekt verziót raknak össze sok update-tel, akkor majd lehet megveszem használtan.

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák