Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz Sirandrish #18021 üzenetére

    Kifejezetten kontraproduktív lenne nagyot változtatni, tekintve, hogy van egy nagyon széles és nagyon szigorú rajongói bázisa a játéknak, akik a legapróbb változtatásért is kígyót békát kiabálnak rájuk. Érdemes megnézni, hogy a Let's go esetében milyen szinten elszabadult az őrület és az ellenkampány csak azért, mert kivették a random encountereket és a wild battle helyett labdázni kellett.

    Jönni fog egy totál új régió 50-150 órányi tartalommal, csomó új pokémonnal, képességgel, felborul a teljes pvp meta, ezt várja szinte mindenki, aki a sorozatot szereti, követi és ők rengetegen vannak.
    Aki eddig se követte a sorozatot ezután se fogja, akkor se, ha hirtelen a pokémonokkal kell majd az embereket elkapni fps nézetben. Magát a logikát se teljesen értem: eddig nem játszott valaki a sorozattal, de ezt a részt azért nem veszi meg, mert az alapvetéseket tekintve olyan, mint a korábbiak...? Nyilván ha nem szimpatikus neki a stílus az más, nem lehet mindenkinek minden szimpatikus.

    Akárhogy is, a Game Freak a mainline pokémon szérián sose fog nagyon nagyot változtatni, mindig meglesz a szűk elégedetlen réteg és az óriási vásárlóréteg, ha pedig a számok azt fogják mutatni, hogy kezd kifulladni a dolog majd változtatnak. Addig a kreatív energiáikat pedig kiélik más projekteken.

    A pletykánt a botw szintű változtatásról egyébként én (is) írtam, de hangsúlyozva, hogy csak egy pletyka és hogy nem a dizájnra vonatkozik. A játékba épített rendszerekről egyébként még semmit se tudunk, könnyen lehet, hogy "under the hood" tényleg komolyan belenyúlnak a dolgokba.

Új hozzászólás Aktív témák