Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz ayo #16458 üzenetére

    Nem a kímélés a legfontosabb szerintem, hanem ha gyerekek is használják, akkor például a múltkor az ülő alól került elő az egyik kártya. Ha közben porszívózok, akkor -1 játék. Kirándulás vagy rokonlátogatás közben történik, akkor jó eséllyel szintén -1 játék. Mondjuk néha amikor ferdén próbálják beerőltetni, akkor azért adok nekik atyai jótanácsokat, mert nézni is rossz, szóval a foglalat kímélése is lehet kérdés.
    Az viszont tény, hogy a Nintendo ökoszisztémában az online vásárlásra különösebben nem ösztönöz semmi. Ráadásul jó eséllyel előbb talál az ember akciós fizikai példányt, mint hogy belefusson az évenkénti 1-2 eshop (AAA címekre) leárazásba. A használt játékok meg természetesen még kedvezőbb lehetőséget teremtenek, anyagilag és igazából sok olyan játék van, hogy egy ideig játszik vele az ember, aztán lehet, hogy soha többet nem indítja el. Fizikai példány esetében pénzmagra lehet váltani a kihasználatlan játékot ez nagyon nagy előny valóban.
    A Mario Bros-t én online fogom megvenni, mert a Wii-n végtelen időt töltöttek vele a srácok. Van egy olyan akció most 13-ig, hogy dupla aranyat adnak érte és egy arany kb 2 forintot ér. Így nettó kb 13400 Ft lesz a játék online vásárolva. Mivel ezt nem tervezem eladni, így ez az opció maradt nekem.

Új hozzászólás Aktív témák