Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz rlazol #20548 üzenetére

    Sok kommentet olvasok (nem itt), hogy ez mennyire rossz lépés, ebből baj lesz, leégés lesz. És sok Pats szurkoló írja ezeket. Ez fura. Ilyenkor a fejükhöz vágnám azt, amit ők tettek eddig évek óta. A gyűrűk számát. Brady-nek mindegy. Innen már nem lehet veszíteni. Esetleg a végén azt mondjuk, hogy nem így kellett volna, ez nem jött össze. De hat gyűrűvel a zsebében nem veszíthet semmit. És hosszú távon úgy is a legnagyobbként fogja mindenki emlegetni, lesz ami lesz.

    Amire én sokkal inkább kíváncsi vagyok, az Bill. Óriási kérdőjel számomra, hogy valójában mennyire is számított ez a duo. És mennyire volt Brady fontos láncszeme ennek. Bill képes e újra felépíteni valakit, vagy ezt a csapatot olyan szintre ahol voltak? Szerintem nagyon fontos az, hogy Belichick egy borzasztó (szép szóval) "fura" személyiség. Kíváncsi vagyok tud e valakivel még ennyire jól együtt dolgozni, mint Tom-mal. Mert én azt gondolom, ezekhez a sikerekhez nagyon kellett az is, hogy Brady jól tudta kezelni az öreget, és megértette. Szerintem Bill képes tönkretenni embereket a stílusával. Brady ebben is jó volt, hogy "kibírta" ezt.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák