Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Moby #9147 üzenetére

    Ertem en, csak azt nem ertem, miert kell folyamatosan nyomni ezt a csunyagonosz sony dumat. Sajat bevallasod szerint is elfogultan utalod oket. Ertjuk. Csak kezd mar kicsit faraszto lenni. Tenyleg az van, hogy nem tudnak mar csinalni semmit, hogy ne ok legyenek a rossz fiuk. Teljesen ilyen "nezd mar, piros sapkaja van" feeling, amit itt nyomtok ujabban, gondoltam rakerdezek, hogy akkor szerinted (mint az egyik legaktivabb napi szintu sony-szapulo forumtars) megis mit kene csinalnia a sony-nak, ami azert realisan elvarhato is egy amugy nyilan profitorientalt cegtol, de erre valamiert nem igazan kapok valaszt. :(

    Nincsenek jofej huzasaik?
    Utobbi par ev, csak igy hirtelen ami 2p alatt eszembejut, gugli nelkul:
    - Raklap jatek ingyen jatek PS5 vasarloknak. Igaz plane azoknak volt jo, akik nem PS4-rol jottek, de akkor is.
    - Jopar jatek kapott ingyen PS4->5 upgrade-et. Mar nem emlekszem hogy, de ebbol is sikerult kihozni, hogy szarszemet vasarloellenes sony.
    - Sok 1st party jatekuk kap ingyenes update-eket, rohadt nagy dlc-ket ingyen. Ha jol emlekszem, pl GoT is ilyen volt. Annyi tartalommal, hogy sokszor majdhogynem kulon jateknak is ki lehetne adni. Szemetek ezek mind.
    - GT is teljesen ingyen kapta a VR patchet. Aztan itt van szapulva, hogy lehetne jobb is. Merthogy nem lett az egesz jatek VR-ra atdolgozva. Ugy, hogy amugy a lenyegi resztol a szimulatoros nepek el vannak ajulva.
    - Kontrolleren csak a sony fejlesztett valamit, aminek ertelme is van. Azt is megtehettek volna piacvezetokent, hogy kiadjak uj FW-el a DS4-et, akkor is eladnak. Erre ezek a barmok dollarmilliokat oltek bele, hogy mas legyen. Mekkora vasarloellenes dolog mar ez is.

    Valoban vannak undorito huzasaik, mint minden mas cegnek is. Csak azt nem ertem, ezen a piacon miert pont ok vannak ennyire utalva. Azon a piacon, ahol...

    - Nintendo kepes egy 5 eves gyerek szulinapi bulijara is rakuldeni az ugyvedeket, ha veletlen kiderul, hogy egy kosza sutin a csokimaznak hasonlit az alakja Mario bajuszara. Olyan szinten, hogy mar kozrohej targya meg egy ubernagy memefarm az egesz, ennek ellenere tovabbgra se allnak le a dologgal.
    - MS... Hat, fogalmazzunk ugy, hogy most eppen nagyon ugyesen hasznalja ki, hogy irgalmatlan penze van a mas piacokon levo monopolhelyzete miatt. Perpill eppen joindulatot vasarol, ami gusztustalan, de mint latjuk, nagyon jol mukodik. Aztan ha esetleg sikerul hasonlo helyzetbe kerulnie, mint mas piacokon, akkor majd meglatjuk, mennyire jofej es pro-consumer ceg. Hint: Semennyire.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák