Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz ImACeltic #8637 üzenetére

    Oszinten nem lattam semmit abbol, amirol beszelsz. Valoban nem vette komolyan kb senki, de azt be kene latnod, hogy nem eppen vilagrengeto sulyu dolog az, hogy random Bela kijelenti egy podcastban, hogy a szomszedjanak a kutyajara rakott gopron-n hallotta, hogy az unokahuga szerint egy valve-s senior fejleszto azt mondta, hogy dolgoznak az Alyx-on a PSVR2-re.

    Mindettol fuggetlenul kb mindannyian erosen drukkolunk neki, hogy igaz legyen a pletyka!
    Csak nem adunk nagy sulyt egy ilyen pletykanak, mert nem lehet moge rakni semmilyen tenyt, szivarogtatast mas forrastol, semmit. Kizarolag pletykak voltak errol eddig, es soha nem olyan forrasbol, aminek sulya van.
    Ettol fuggetlenul anno volt a fentebb is emlitett nyilatkozat, es teljesen egyertelmu, hogy azt nem a PSVR1-re ertettek, mert se a PS4, se PSVR1 nem igazan volt technikailag olyan szinten, hogy kiszolgaljon egy Alyx-ot. Szoval siman lehet, hogy van benne valami, portolas 99%, hogy baromi egyszeru, Gabe szereti a penzt is, csak... Ez a konkret pletyka szerintem ehhez konkretan semmit nem tett hozza vagy vett el belole.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák