Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
remélhetőleg a nagyobb telep az oka.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
5,4 milliméter vastag?!! Előtte mennyi volt? 3?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Jogos. Nekem egy kis szürke sáv takarta a szélét. Ha ráklikelkelek, csak akkor látszik.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
beno52
tag
Vagy lehet, hogy valamiféle új hűtést tesznek a procira, hogy végre használható legyen.
Az akksi idő nem volt szörnyű az előzőnél sem.
-
Gerybut
tag
Lehagyhatnák már a tuflák alsó-felső kávákat és akkor talán nem egy távirányítóra hasonlítana.
1-1,5 centit lehetne nyerni az indokolatlan magasságán.SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
Knight666
tag
Téglalap alakú, háborítatlan kijelzővel, úgy hogy megmarad az előlapi kamera, státusz LED, sztereó hangszórók, nehéz megoldani káva nélkül. Márpedig az a pár vásárló, akik maradtak, valószínűleg részben pont ezek miatt vesznek Sony-t.
Nekem egyébként nagyon tetszik a "távirányító" forma! -
blagolf
senior tag
"Nem sokat változik az új Xperia 1 külseje" Ez elmondható az összes telefonról. Esetleg máshova teszik a notchot, kicsit variálnak a hátsó kameraszigeten, de ennyi. Én pl azért használok Sony telefont is , mert 3 év hibátlanul működik, és kb 4x annyi az akku ideje mint az 1 évvel fiatalabb Iphone SE-nek, mindezt úgy hogy az SE-t messze nem használom olyan aktívan. Mostani Samsungok üzemidejét nem tudom, mert utoljára Galaxy Alpha-m volt, de gyorsan eladtam, mert fél napot bírt ugyan ilyen használat mellett.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
válasz
SkyLine3000 #11 üzenetére
osztom a véleményt!
-
badacsony
őstag
***Eladó Forcell Carbon tok XZ2 Compacthoz - érdeklődni priviben*** iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony idei csúcsmobilja picit vastagabb lehet, de megtartja elődjei formáját és méretét egy újonnan kiszivárgott sematikus rajz alapján.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs