-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandro
senior tag
Hello!
Tegnap történt az eset...
Biosban járkáltam, bevallom oc volt a dologban, valószínűleg túl nagy értéket adtam meg:\
A gépem a profilomban van, nos addig már sikerült eljutnom hogy videokartyat, merevlemezt, tápot és más optikai meghajtókat kipróbáltam, szóval vagy a procival, vagy a memokkal vagy pedig a deszkával van a gond...Azóta a gépet többször összeraktam, szédszedtem, cmos clear, elem ki-be de semmi...
Ha valakinek egyéb ötlete támad írja meg!
Köszönöm
Üdv:
szandro -
szandro
senior tag
Ok, rendben. De miből gondoljátok, hogy a processzor ment tönkre? A memóriáknak is ugyanúgy nagyobb értékeket adtam meg mint a processzornak, és azok sem száltak el...
''Ilyen tuningos kavarás után általában semmi nem száll el, szóval a lap is csak szerencsétlenül van beállítva. Szerinem egyéb hibás hardvertől nem kell tartanod.'' -
szandro
senior tag
válasz Norbo03 #4155 üzenetére
Próbáltam asztalon indítani igen. Ramoknak adtam plusz feszt, de azoknak semmi baja...
Csak azt nem értem, hogy miután a szar beállítások nem tetszettek a gépnek utána vissza állt alap 6*266-ra és utána nem indult valami miatt...
Elem? Pár hónap alatt tönkre mehet az elem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
- AMD GAMER PC! Ryzen 4600G / RX 5700 XT / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 550w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest