Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz KROK640 #46427 üzenetére

    Nem kell már foglalkozni, hogy a két gép egyforma volt-e. A célgépre a win10 feltelepült legacy módban (UEFI nélkül) gond nélkül. A leváltott rendszer meg történetesen egy win7, de mindegy is. Utóbbi most megállt a bootnál. Köszi az infokat, az utóbbit akartam bootolhatóvá tenni, de nem fog menni.
    Ez a GPT nekem nem okozott gondot. A bios meg ismeri az UEFI módot, bár nem tudom, hogy kell aktiválni, meg nem is szükséges.
    Klónozni úgy tudom felesleges, mert a hibát is klónozza, így a klónról sem tudok bebootolni.

    Annyit csináltam, 0xc000000f-re futtattam a javítást, de utána meg a 0xc0000428 kódú "cannot verify the digital signature" hibára futottam, és a (youtubeon javasolt) egyik parancssoros commandot nem tudtam futtatni.
    Már belefáradván, marad az új rendszer belakása, fájlok átmentése. Talán a böngésző könyvjelző is átmenthető. (Ha megtalálom a tartalmazó fájlt. Böngészni azon a rendszeren már nem tudok és könyvjelzőt exportálni sem)

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák