Új hozzászólás Aktív témák

  • Gronk84

    újonc

    válasz d@minator #24432 üzenetére

    Na, gyorsba szétkaptam a házikót. Nincsenek az alaplapon púpos kondik.

    De a táppal nem lettem okosabb, mert két darab címkét találtam rajta (a táp fektetve van rögzítve a gépház hátsó-felső részén boltilag). Az elülső részen egy "made in china" ovál címkét, míg az egyik oldalán egy vonalkódot ArtNo, Week, SN és REV paraméterekkel. Ha ezekből ti bármit is meg tudtok mondani, le a kalappal, mindenesetre a week mellé beütött 0802-es szám nem tűnik biztatónak. A gépet újonnan vettem kb. 2 éve, de lehet, hogy egy régi tápot toltak bele, őszintén szólva a tápot nem néztem anno, nem is nagyon szerepel a választható konfigek leírásában vásárlásnál többnyire.

    Egyedül a táp doboz felső felületét nem tudtam megnézni, a ház felső paneljét ugyanis nem tudom leszedni, mert nem csak csavarok hanem szegecsek is rögzítik. Amúgy egy teljesen szürke fémdoboz ezzel a két címkével, még csak belevésve sincs semmi a lemezekbe. Elektrotechnikai paramétereket sem találtam rajta sehol.

    Összekötés után megint pöccre simán indult a gép. Az említett hiba kb. 2 hetenként jelentkezik. Számomra ez is teljesen érthetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák