Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz #05304832 #3043 üzenetére

    Nem csak, hogy szívatósnak tűnik, de az is. :D

    Felesleges más játékokkal összevetni, hogy "hogyan kéne működnie a jutalmazási rendszernek", hiszen ilyen szempontból minden más játék maga mögé taszítja ezt, legyen az bármilyen egyéb műfaj.
    Ha verseny végi kártyahúzásoknál olyan helyzet van például, hogy van két egyforma és egy más (mondjuk 2 db pénz és egy VP kártya), akkor az az egy más nagyon nem véletlenül van ott a játékrendszer szempontjából, mert a logikának ellen menve, itt nagyobb esélyed van az esélytelenebb kihúzására.
    Valóban mindenféle szerencsét nélkülöz a rendszer, a játék előre tudja mindig, hogy mikor mit fog neked adni, akármelyik kártyát is húzod.
    Amikor engem nagyon kiidegel, akkor játszok nyugtatásképp néhány versenyt a Chapter 19 sima versenyei közül, amik valamiért példás drop rate tulajdonságokkal bírnak és ha olyan kegyelmesek lennének a többi versenyek is, akkor sokkal kevésbé fujjonganék a játékra.

    Én is csak azért játszok még vele, mert már túl sok mindent elértem benne, hogy csak úgy abbahagyjam, de szerencsére már függőségi szempontból már rég nem érzek kötelező késztetést, hogy minden fuel refill után már indítsam is a játékot, hanem a Tournament ticket-ekhez igazítom inkább a játék indítást.
    A jövőbeli LaFerrari-n kívül már csak a Huracán az, amit tuningolgatok Car Series miatt (BP hiányban a Jaguar-nál már tuningkorlátba ütköztem sajnos), szóval már a motiváció is fogy szerencsére egyébként is.

    Tegnap nekem szerencsém volt az ingyenes aranyládával (aranyat sose költök rájuk, jól fognak még jönni a későbbiekben Event autó BP ládákra):
    5 db Köenigsegg BP-t húztam, amiből átkonvertálva kaptam 255ezer Scrap pontot. :$

    Scrap pontokból is van már 1,2 millió, majd ha hozzáadódik a LaFerrari-hoz pár plusz csillag, akkor megajándékozom majd 3 db valamilyen legendary főalkatrésszel. :)

Új hozzászólás Aktív témák