- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
pontosabban az a garancia országonként eltérő hogy mekkora, de hivatalosan a termék selejtezési ciklusa végéig
De már a sima vagy pro rammok Micron R vagy F-die esetleg régi B-die: D8BPJ, amik nem mennek olyan jól, tesztek alapján 3466 CL18
Viszont a Kingston Server Premier rammoknál lehet die-t válogatni és a Hynix D-die elég jól megy -
Graphics
Jómunkásember
Pedig ez egy nagyon jó SSD, nekem OEM kiadása van, piszok gyors cucc. ( Micron 3450)
A szekvenciális sebesség csak egy dolog. a mindennapokat nem az határozza meg, és DRAM is van rajta.
Ez egy jó cucc pedig szerintem.
Szóval nem tudom mi a gond vele, a hőfok is rendben van, a hőfokről sokat nem tehet a Crucial, ha a vezérlő nem saját.
Ennél mondjuk saját.A gen4 vezérlők mindegyik meleg. Üzemi hőfok.
Hűtés nélkül klónozás közben 67 fokra ment fel...Ez lof.sz... akinek volt 960-as Samsungja, az tudja mi a meleg SSD ( forró, 90 fok...)
Teszteken is jó volt , használva is jó.
A nem lett jó az nem ilyen.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
A borda megléte amúgy nem mindig előny.
Gen4-ből pár járt nálam, a Kingstont még mindig fenntartásokkal kezelem, a Fury Renegade/KC3000-esek jók, de tartok azért attól, hogy az új revíziókban eljátsszák azt, amit a többinél.. Lecserélik szó nélkül az alkatrészeket...
A brand SSD-knél ez sajnos jellemző. Az, aki magának gyárt , ritkábban. ( Samsung iscserélt már vezérlőt Phoenix/Elpis, Crucial/Micron, WD/SanDisk)
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest