Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiédetis

    senior tag

    válasz #31733248 #32949 üzenetére

    A magam részéről az energiahatékonyságot ajánlom mindenkinek. Nálunk megújulók, 20 centis grafitos szigetelés, három rétegű ablakok, felület hűtés-fűtés, hőcserélős szellőztetés. Ennek a nagy része ma már alap.

    Ez alap, igazad van. Szólok a szomszédoknak, hogy álljunk neki a 4 lakást átalakítani. Majd megpályázzuk azokat a pénzeket, amiket egy ilyen felújításhoz adnak, kb. 20 milla visszanem térítendő talán elég lesz, per koponya. Aztán majd Julcsi bácsinak is jelezzük, hogy adjon be pályázatot rá, ő is biztosan kap a 40 éve felnevelt 4 gyereke után 20 millát és már kezd is neki. Jajj, neem, neki sem jár ilyen. Tehát neki marad a szívás. Mert szaldót felejtse el, hiszen azzal más nem jár jól.
    Kicsit talán így érthetőbb? Majd ha Te fizetsz azok után, hogy nem fogyasztasz kvázi semmit, amit a köz vagyonából érsz el, akkor beszélhetünk arról, testvériség, egyenlőség, szeretet :) Nem feltételezem, hogy Te kaptál ilyen támogatást, ne érts félre, de van ilyen. Én pl. 100 emberből 97-ről tudom, hogy nem futja neki passzív házra, néha még passzív pihenésre sem.
    Egyértelmű, hogy rezsicsökkentés okozta a TMK elmaradást itt és még pl. a vizes ágazatban is.

    Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

Új hozzászólás Aktív témák