Új hozzászólás Aktív témák

  • #33802016

    törölt tag

    válasz pinnacle #64366 üzenetére

    Nekem anno fel kellett őket hívni, és telefonon aktiválták, ment végig az egész folyamat. Vagy fél óra volt...

    A netre itt többen írták, hogy kell neki pár nap is mire beáll, főleg 4g, vagy az ügyfélszolgálatnak kell szólni.
    Az akciós 5 GB-ot szerintem ügyfélszolgálaton kérdezd meg, mert később aktiváltad a számot, így valószínüleg, erre nincs aktiválva... kérdés, hogy egyáltalán "utólag" lehet-e.

    " Elvileg 5Gb jár mindenkinek. De mivel ezt sehol sem fogod tudni ellenőrizni, akár hoax is lehet (nem hiszek már semmit se nekik)."
    Nekem könnyű ellenőrizni, mivel nincs előfizetve netre. Ha bekapcsolom, és megy, akkor kaptam netet. Ha nem akkor nincs... most - az 5 gb-nál több adat úgyse tud elfogyni... hitel nincs...

    + vodaapp ami megy még, vagy korábban ment... pl jó dolgokat ott tudtam aktiválni, "mobil"netről. Más oldal viszont nem jött be, ha volt felhasználható adatkeret.

    "Az 1270 elvileg az ügyfélszolgálat hívószáma bárhonnan is, de úgy látszik már ez sem igaz."
    Ha jól rémlik, akkor a kártya aktiválásán túl, ügyfélszolgálattal is beszélnem kellett amihez 1270-e kellett... később derült, ki, hogy arról a számról is lehetett volna hívni, feltöltés nélkül. (aktiválás nélkül). így lehet nála is ez a gond.

    "Hát, sajnos nem a legélesebb kés a fiókban a voda. Nem mintha a többi az lenne.... Sajnálom. "
    Némi keseredettséget érzek a posztokban... Nekem pl arra amire használom tökéletesen megfelel. Telenornak semmi értelmét nem látom. Telekom, mivel van más szolgáltatás is, van amire használható, és a voda nem tudná - vagy mert nincs náluk csak mobil nem kerül szoba, részemről.

    Viszont vodánál sokszor kapok ingyen perceket, netet is többször... igaz többnyire nincsenek használva. akkro ott a 300 ft/nap. Jó dolgok, stb...

    Telekom meg kicsit rövidre viszi a dolgokat pl dominoday 1 nap... miből állna nekik mondjuk 3 napot adni? felhasználásra...vagy 5-öt ha nagyobb...

    Valószínüleg találunk pro és kontra is. Ezért is felesleges így hozzáállni...

    "Srácok ez nagyon durva. Akkor mi az előnye a Vodanak a többivel szemben, a Svájci roamingon kívűl?"
    valószínüleg, egy átlagos napon hamarabb is eltudod intézni... főleg ha szerencséd van... amúgy nem ritka az ilyesmi... pl online boltok esetében sem... Telekomnál is azóta rövidült le nagyon mióta van Vanda.

    "Vagy miért ne nézhetnék 4K-ban netflixet ha úgy van kedvem? Miért kellene leragadni a múltszázadi szokásoknál, mint lebutított minőségű képek és lassú net?"
    Azért 4k-hoz nem biztos, hogy mobil net/eszköz a legideálisabb... . az adatforgalom mennyiségéről nem is beszélve... De amúgy idővel az 5g-nek is lesz helye, értelme... pl önvezető autok stb.

    A 4G-vel kapcs, azaz észrevételem, hogy érezhetően jobb, gyorsabb mint a 3G. Nem kell órákat várni, hanem azonnal indulnak a dolgok... Gondolom 5G-mé ennél is gyorsabb... és inkább az önvezető autok, stb terén lesz nagyobb haszna, már csak a sebességből adódóan is... azért durva, hogy mobilon akkora sebesség van/lenne már mint még vezetékesen sem, sok helyen.

Új hozzászólás Aktív témák