Új hozzászólás Aktív témák

  • KBear

    tag

    válasz Terrorista #1323 üzenetére

    A feleségem is, én is felsőfokú végzettségűek vagyunk, mindketten melózunk, én egy egyetemen, ő az önkormányzatnál, fizetési kategóriába való besoroltatásunk is normálisnak mondható, ennek ellenére amikor nyár végén új előfizut kötöttem a vodánál, rajtam is bavasalták a 20 ezret.
    Rendesen meg voltam rökönyödve, de mivel nem akartam a telefon (és szolgáltató) keresgélésre több időt elpazarolni, végül maradtam. Pedig az ügyintéző leányzó kérdezte is, hogy akkor így is akarom-e a dolgot. Igazából nagyon megalázónak éreztem, hogy a kérdéssorra adott válaszok után a legnagyobb kauciós sávba soroltak. Kérdeztem is a hölgyet, hogy lehet ez... ,azt mondta szerinte sorsolnak a központban. :)

    Ja, soha életemben nem tartoztam egyik szolgáltatónak sem (meg másnak sem). Előtte T-s voltam, és végig kártyás (dominós). Arra gondoltam, lehet pont azért kérték a kauciót, mert nem volt még tapasztalat, hogy előfizetőként hogy viselkednék, tényleg fizetnék-e. De akkor talán jobb lenne, ha minden új előfizetőtől kérnének valamennyi pénzt... ,legalábbis kevésbé érezné az ember megalázottnak magát.

    [Szerkesztve]

    XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112

Új hozzászólás Aktív témák