Új hozzászólás Aktív témák

  • _XXXXX_

    tag

    válasz Speed® #5449 üzenetére

    Köszi a választ! Ezeken sajnos csak 2 tűs ventilátor van, anno még a vga bios-ban is turkáltak a kollégák, de úgyse se tudták módosítani a fordulatszámot. Azért megnézem ezt a programot, kitudja hátha fejlődött a technológia azóta.

    Igen tudom, hogy ezek csak házhűtő ventik és csak olyan kb 30-50 fok közzé kalibrálják őket, ezért se bízok nagyon az automatikus hőmérséklet szabályzásban. Oké a pwm-est elfelejtem, a tc-sben nem bízok annyira, akkor marad a hagyományos venti.

    Amit linkeltél az egy régebbi típus ha jól nézem. Összehasonlítva a sima ac F12-t az ac AF.12025L-el, az újabbnak lehet-e technológiai előnye annyiból, hogy ugyanolyan légszállítást érjek el alacsonyabb fordulaton vele? Vagy esélytelen, hogy észre vegyem a különbséget? (amúgy lehet azt veszem meg amelyiket könnyebben betudom szerezni).

    Tudsz esetleg ajánlani nekem egy ilyen pci-s hátlapi szabályzót, amit könnyen be lehet szerezni az országban? Mert nézegettem őket láttam, hogy van ami csak 7-12V-ig szabályoz van ami 5-12V-ig, de nem tűnt úgy, hogy túl nagy lenne a kínálat. Előlapi szabályzóra meg nincs szükségem, mert nem akarok több ventilátort szabályozni, no meg nem tudom akkor becsukni a ház ajtaját :) Köszi!

    "Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."

Új hozzászólás Aktív témák