Új hozzászólás Aktív témák

  • raus

    aktív tag

    Sziasztok!
    Egy GTX580 DCUII-re szeretnek TR Shaman-t rakni. Meg is vettem a Shamit, egyet mar kicsereltettem gariban mert nagyon csunya puklis volt a talpa. A paszta lenyomata alapjan csak a GPU kupak 1/3-aval erintkezett a Shami talpa es ez elfogadhatatlan! Gyakorlatilag Furmarkban 96fokot kaptam vele alap orajelü 580-assal, jatekban meg atlag 75fokot(DX9, Dead Island peldaul) Egyedül idle-ben volt jobb par fokkal. Rosszabbat mint a DCUII-es hütövel. Tegnap meg is kaptam a cseredarabot. Jobb a talp megmunkalasa de, de nem tökeletes. Ha pengevel megnezem feny fele akkor eleg egyenetlen fenyresek vannak. Szoval ertitek. A Fermi kupakja eleg nagyfelületü es jo lenne ha az egesz felületen jol erintkezne a talp mivel közel 300Watt höenergiat kell elvezetni.
    Arra gondoltam hogy lappolnam a Shami talpat. Van itthon 600-as meg 1000-es papirom, van nagyobb üvegfelületem is amin sikban tudnam csiszolni es a melohelyen van egy kb 8cm szeles durva csiszolovasznas szalagcsiszolo, aminel es sik alatetlaphoz lehetne nyomni a szalagot es munkadarabot. Ezekkel tudnam megoldani.
    Csinalt mar valamelyikötök ilyet, hogyan kezdjek hozza? A Shaman lefogato keretet negy csavarral el tudnam tavolitani igy csak a talp maradna de meg igy is nehezkes a fogasa neki.
    Erröl a felületröl lenne szo.
    Szepen van polirozva de nem sikban :((
    Segitsetek.

Új hozzászólás Aktív témák