Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Köszönöm a válaszokat! :) Következő kártyának súlycsoportban én is GTX560 és innen felfelé nézelődök, de az nem ma lesz. Emiatt tartok a megszokott "hűtési-igény növekedéstől". Valószínű, hogy nV kártya lesz. Viszont ott is működne olyan hatásfokkal, mint a 4850-en? Jelenleg egy Vapor-X 5870 van(kőcsőn), ebből indulok ki. Ez ilyen nagy melegben levett plexivel 37 fok idle és 42 teljesen lezárva. Load plexi nélkül hosszú játékórák után is 55 fok.

    Amit elvárok a hűtőtől, hogy idle 40 fok körül tartsa a kártyát, és teljesen kussban legyen. Ez 4850/70-el még oké, de egy 560Ti-n, vagy 570-en is tudná ezt produkálni? Mert az ágy mellett van közvetlen a gép, rengeteget számít a vga venti :) (ezért is akarok következőre speckó hűtővel érkező karit, akár drágábbért is, ha megéri, és akkor a most vásárolandó hűtő feleslegessé válna)

    Köszi az eddigi korrekt válaszokat is :)

    +1: Hát, én árgépen 5,5ért találtam S1rev2őt legolcsóbban. Ehhez a legolcsóbb PWM-es venti az AC F12 asszem, 1,2k. Az nem 8 ezer, kicsit túloztam, csak 7. Pont annyi, mint a Twin Turbo. Viszont azzal kevesebb gond van venti-barkácsolás terén.

    A kettő közül egyébként hűtési teljesítményre melyik a jobb hűtő? Vagy elhanyagolható a különbség?

    mod @ Speed(R)

    Hű, ez baba :DDD Gari már lejárt, megér egy misét akkor is, ha gányolni kell. De ha jól látom, nem lett szétcseszve a gyári hűtő sem.

    mod2:

    Ha nem tervezek spec hűtős karit vásárolni, abban az esetben egy Scythe Musashi megéri a felárat? Van annyi többlet hűtési teljesítménye, hogy érdemes legyen azt venni már most?

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák