Új hozzászólás Aktív témák

  • Don.Corleone

    aktív tag

    válasz crey #1047 üzenetére

    Abszolút érthető, én is adminkodok egy felületen, tudom milyen nyűggel jár ha éppen össze jönnek az ember teendői, és hulla fáradtan ül oda a monitor elé hogy csinálja amit kell.

    "Mert ez elköteleződés. Nem egy feliratot fordítani a kunszt, mert ha végigpörgeted, egy-két nap alatt megvagy vele, még akkor is ha kezdő vagy. Hanem ezt felvállalni, és vinni a hátadon hetekig, hónapokig, évekig."

    Mondom, én megértem ha közbe jön valami, vagy épp sűrűsödnek az ember feje felett a sötét felhők, de egyszerűbb lenne leírni a tisztánlátás végett. Emberek vagyunk, beszéljünk, kommunikáljunk könyörgöm.
    Én tudok angolul, néztem már angol felirattal is részt, de a tisztán látás és tanulás jegyében magyar felirattal mindig megnézem újra, ebből is okulva.(sorozatokat ezért is csak eredeti hanggal nézem) Nekem speciel az nem fér bele, hogy ha valaki normálisan megkérdezi mi a helyzet, arra kígyó-békának, "patkánynak" nevezik, majd "csináld te ha jobban tudod k*cs*g" mondattal útnak indítják. De hát stílus maga az ember, mondja a régi mondás. :DDD Aki felvállalja hogy csinálja, annak ezeket a pirulákat is be kell nyelni. Várunk türelemmel.

    Egyébként May említett sorozata friss? Nekem ez kimaradt a repertoárból. :)

Új hozzászólás Aktív témák