- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
De ennek a hajlékonyságnak csak akkor van értelme ha alatta/mellette/körülötte a többi anyag is hajlik nem?
-
mad1
veterán
NDS t lehet emulalni pspn?
Gondolom az erintokilyelzo miatt macera,vagy hianyos...Ne szemetelj ! = Steam
-
Studiossrác
aktív tag
Akadt 1 érdekes problémám. Van 1 psx-es game eboot formátumba. Haverom fat psp-je viszi, én slimem nem. (mindkettőnknél 4.01 cfw). Ez nem slim hiba, és nem is fat előny...ez nyílvánvaló. Valami apró beállítás lehet a gond. Megtalálja a játékot, elindítom. Elkezd betölteni(bejön espalpsp-s logó+fehér háttér) és bumm elszáll(feket képernyő, utána visszadob sima psp-s menübe(játékot nem lehet elindítani szöveggel). Valakinek van valami ötlete, hogy mi nincs nálam beállítva?
-
mad1
veterán
-
Ventur@
senior tag
-
Studiossrác
aktív tag
Nekem van sonicom psp-re. Sega emulator...Sonic the Hedgehog szerintem a legjobb valaha kiadott sonic. 2., 3. része se rossz, de az elsőnél szerintem nincs jobb. Tegyél fel 1 sima sega emulatort és told ezzel
Amúgy adtak ki sonicot psp-re alapból....de az nekem nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz Studiossrác #4016 üzenetére
Azokon mar tul vagyok Nekem sem jon be a rivals.Ajanlom figyelmedbe a sonic advance 1-2-3at.
Ez meg regi stilusu.
Ventur@:thx
Ne szemetelj ! = Steam
-
Mazsika
őstag
nekem se tetszik a sonic rivals, nagyon nem adja vissza azt a retro feelinget amit vártam...
honnan lehet ilyen sega emut leszedni? és hozzá játékokat? köszi előre is!nézzétek csak: Emulator Zone
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
spacer
aktív tag
Az tény és való, hogy amióta átpakolták 3d-be, gyalázatos az összes kiadott Sonic. Én az egész fejlesztő gárdát páros lábbal rúgnám ki...
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
kali8n
aktív tag
Lenne 2 kérdésem:
1. A PSP-be jó a 3.5mm-es jack dugós fülhallgató? (rákerestem, de nem igazán találtam meg a választ)
2. Van olyan zenelejátszó PSP-re ami a háttérben is tud futni?
Tehát, hogy bármit csinálsz a PSP-n (pl. netezel) és közben szól a zene. -
kali8n
aktív tag
Köszi a terjedelmes választ!
1. király
2. kár érte -
Ventur@
senior tag
Első kérdésre már megkaptad a választ (lásd mad1). Kettesre is (szintén mad1) de én kicsit pontosítanék . 3.40 OE-A-ra emlékszem h volt valami mp3 plugin ami képes volt xmb-ben zenét lejátszani úgy hogy közben akár képeket nézhettem vagy netezhettem. Nem biztos h LightMP3 a neve (tudom van egy ilyen program is de valami hasonló volt a plugin neve is.). Itt próbálj meg rákeresni:
Az h azóta van-e ilyen program ami neked kéne azt passzolom .
mad1:: továbbra sem találom azt az nds emut de nem adom fel .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Mazsika
őstag
ez a picodrive milyen fájlokat vesz be?
jagada: remélem jó lesz mert akkor biztos hogy veszek egyet... nekem olyan tv-m van amin ugye csak 3 bemenet van, de haver azt mondta hogy neki valami új tv-je van és azon megy a játék is mert be tudja dugni mind az 5 csatit... kivi leszek ha csak 3 lesz bedugva akkor mi lesz... de sz.tem ugyanúgy kell mennyen...legalábbis remélem!
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
etele73
csendes tag
Sziasztok , tud v.ki v.mit , hogy lesz-e , van-e , mikor lesz magyar (kelet-europai) go.explorer softver ?
-
Studiossrác
aktív tag
válasz Mazsika #4030 üzenetére
Elméletileg: hagyományos tv-n csak filmet lehet nézni(ez a 3 kábeles), és pl az új lcd tv-ken(tehát amibe megy 5 kábel), ott lehet játszani+filmet nézni is.
Személyes tapasztalatom, nincs a dologban, de ezt írják mindenhol. Mellesleg 99%, hogy így is van, mivel a 3 csatlakozós kábelt csak filmnézésre írják(rá is van írva a dobozára tudtommal)
-
Ventur@
senior tag
mad1:
No asszem meg van az NDS emu . Ennek kell lennie:
[NDS emu for PSP]Próbáld ki aztán oszd az észt h mien .
-
etele73
csendes tag
válasz Studiossrác #4034 üzenetére
Tudsz adni tippet , hogy és hol tudom beszerezni?
GPS van , csak a softver kellene , a googleval nem sikerült találnom,torrent is érdekel.
Köszi -
(Kolombusz)
veterán
-
etele73
csendes tag
válasz Studiossrác #4034 üzenetére
Nos, találtam,csak az pont az angolt irja felül , ami nekem nem optimális , mert arra is szükségem volna , te is ezt ismered?
-
Studiossrác
aktív tag
válasz Studiossrác #4010 üzenetére
Up: fejlemények: sikerült ráerőszakolnom a gamet. Be is indul...DE: a betűk helyén fekete kocka van(így szinte lehetetlen kezelni a menüt)+ csíkozódik a kép. Nincs nálam a psp(legközelebb hétfőn lesz), akkor megpróbálom gyári beállításra visszatenni a készüléket(recovery menüből). Feltéve ha nincs valakinek valami jó 5lete, hogy miért csinálja ezt a psp?
Valakinek esetleg nincs 5lete, hogyan hidalhatnám át a problémát? -
spacer
aktív tag
Közben utánaolvastam, csak be kell rakni a bios fájlt, a picodrive mappájába, de kipróbálni nem tudom, mert még töltenem kell sega cd-s cuccokat. Viszont a 32x-et még mindig nem tudom, hogy kell elindítani. Ha csak elindítom mint az md játékokat akkor fekete képernyő köszön vissza... Szerintem ide is kell valami bios fájl. Legalábbis amikor még pc-n emuztam akkor oda kellett...
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
Ventur@
senior tag
válasz Studiossrác #4046 üzenetére
Popsloader fent van a gépen? Nézd meg a seplugins mappába. Ha nincs akkor a cfw-dnek megfelelőt tedd fel. Aztán próba .
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok! PSP beszerzését fontolgatom, szeretnélek Titeket megkérdezni, használt darab vásárlása esetén mire kell figyelni, ill. mikről érdemes az eladót megkérdezni. Ezekkel a gépekkel egyébként problémák elő szoktak fordulni(pixelhibák, gallyra ment gombok, gyenge akksi, stb.)?Köszi a válaszokat!!!
[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest