- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Vodafon fix3000 előfizus vagyok. szeretnék áttérni pannonra, úgy hogy viszem a számomat
A vodafoneban csalódtam. a számlákban sosem volt egyértelműen részletezve hogy mikor hova telefonálta, és meglepően magas számláim is voltak...
A másik UNDORÍTó dolog hogy hatalmas betűkkel hírdették, hogy mind a 3000Ft havidíj lebeszélhaető. A számlán pedig mindig ott figyelt, hogy 500Ft xy díj, és utána hogy a maradék 2500Ft ból mennyit beszéltem le..
Szóval elég belőlük.Az a baj,hogy anno még édesapám nevére lett véve a csomag,és én djuice completebe szeretnék menni, ami ugyebár26os korhatárú. De átmehetne az én nevemre a szám, mert már 19múltam.És fontos a számom ,mert 5éve ugyanaz....
Szóval megoldható,hogy a szám úgy menjen a pannonhoz, hogy az én nevemen legyen?
Egyébként a panno is trükközik az 1350Ft os havidíjjal, vagy ott tényleg 100%ban lebeszélhető?
Vki plz segítsen
Ja és egyébként a pannonnál,vagy a vodánál kell elindíteni a számátvitelt?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Az alábbira készülök.
Egy "ismerősöm" leköti magát hűségre két évre a telenornál
A telefont amit pedig emiatt olcsóbban megkap,én megveszem
(samsung Galaxy S)Utána a telefonnak lesz köze a szerződéshez?(gariztatásnál,akármilyen ügynél)
ja,és ugye djuice kártyával is megy a telenoros teló?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Help!
Egy telenoros simkártya lett véve laptophoz külföldi netezéshez.
De a telepítés után nem történik semmi. Win7 64bit oprendszer van,és vmi zte kis mdoem amit adtak. Mit kell tenni? Milyen beállításokba kell turkálni,hogy egyáltalán a pinkódot megadjam???Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Ebben az "őrült" akcióban vajon én minek számítok?
2éve vagyok hűségnyilatkozat nélkül Djuice számlás 20-as. Anno nagy csinadratta volt,hogy a Djuice kivált a Telenorból(persze tudni lehetett,hogy közel sem teljesen,és azóta visszaolvadt)
Tehát én vajon jogosult lennék erre az akcióra?
Egy 80-120k körüli drága telót jó lenne megszerezni olcsón. Vagy akár egy ARC S-t szánalmasan olcsón.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Jó kis lista. A Neo v vicces. 1hónapja megrendeltem de felhivtak higy már nem lesz,és válasszak mást.
Kár hogy xperia s nem lesz. Az Arc S illetve galaxy s2 jó lesz ha tényleg féláron adják.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz darvinya #11683 üzenetére
Most mi a problémád egyébként?
Nálam: Djuice számlás20,2500 havidíj,de konstansan 4k körül jön ki a hó végére.. Pokolian jó díjcsomag,hűség nélkül vagyok 2 éve előfizető.
Most pedig egy csapásra vehetek mellé egy S2-t 60-ért,vagy Note-ot 70-ért.
Ez nem lenne bomba-ajánlat?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz darvinya #11690 üzenetére
Ez szerinted mérvadó? Szóval ha én 20ért vettem volna meg ugyanezt,akkor a te vásárlásod is rossz vétel lenne?
A normális, nem kivételes/baráti/egyedi ára 65-70k.Alapvetően nem értem miért kell ebben is a rosszat látni.Egy bomba akciót küld a telenor.Örüljünk. ennyi. Annak persze nem,hogy milyen tülekedés,felháborodás lesz
nggabi
jaja. Jó lesz GPS-nek. Bár akad még pár cucc a tarsolyombanHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Aki gondolkodott/megtehette az nyilván odament nyitás előtt.
A probléma inkább az,hogy sok ember ilyenkor levetkőzi a méltóságát,és átmegy állatba. Rossz nézni,amikor a 2perce jött emberek verekszik át magukat az esetleg órák óta váró embereken,és még neki áll feljebb. Persze tudom,hogy ez nem egy orvosi rendelő,de azért az emberi méltóságot,és tiszteletet meg lehetne tartani/adni.
Igazából ez a leginkább kiábrándító. Itt most mindenki azt hitte,hogy minden egyes boltban van 20-30db mindenből? Aki ezt hitte,az ostoba.
Ez az akció egy jó kis pörgetés volt.
Én pont lecsúsztam a Noteról. 4en voltak előttem,és 2 lumia800-at láttam,ahogy veszenk. És mivel 2db volt raktáron,így pont a másik 2 előttem lévő kolléga vett Note-ot. De nem bántam az S2 is brutálisan jó.
9:06-ra értem oda,tehát még csak sátraznom sem kellet,csak előre kellett gondolkodnom(illetve szerencsémre nem volt más teendőm)Amikor 10:20kor eljöttem,már tényleg rengetegen voltak,és szinte mindenki jó telókat keresett. ote/S2/galaxy Nexus
(Mammut 1 Telenor. A kiszolgálás/személyzet pedig rendes volt)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Hát ezaz...
Most FB-n meg több helyen is lehet olvasni az ócsárolást. Végül is könnyebb mint átgondolni az egészet. Én is szívesen félrerakattam volna,ha ment volna a dolog.És helyszínen is volt pár troll,hisz az mindig akad....
Ezt utálom a magyarokban.Nincs meg a kölcsönös tisztelet.Ha valamire nincs írott,komoly szabály,akkor meghal a "rendszer". Svájcban bezzeg amilyen mentalitás van...Nagyon igazad van az árérzékenységben. Én csak a Note/S2/nexus triót hallottam,hogy kell-kell-kell. Mind fullos,drága teló még féláron is. Válság...
Tényleg érdemes lenni pl amcsi mintára,potom pénzért telót adni,szemetebb előfizuva,esetleg csak 1évre,hisz akkor sűrűbben is fognak telót-cserélni az emberek.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Ez mit is takar? Nekem pl djuice számlás20 csomagom van,ahol úgymond ingyen választhattam az 500Ft-os extrák közül. Én a 100mb-os netet választottam anno,és az azóta eltelt 2évben sosem léptem túl a 100mb-ot,és nagyon ügyelek is rá. Ezekszerint igazából nem is baj ha túllépem?
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest