-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz aprokaroka87 #47828 üzenetére
Mert az értesítések meglétének semmi köze a Google Play Serviceshez, ezer más dolog miatt is megkövetelhetik a telepítését. Amúgy meg az egész egy fejlesztői döntés lehet, nem tudom miért kéne a felhasználónak abból profitálnia hogy X frameworköt használt a fejlesztő.
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #47828 üzenetére
Olyanra gondolsz, amit a MyTV szokot ránk erőszakolni? Á, olyat biztos nem tudna megoldani a Telenor. Ööö ... vagy mégis?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
válasz aprokaroka87 #47832 üzenetére
Ez mondjuk pont nem életszerű és több millió felhasnálónak dömpigszerűen kiküldeni a szervereknek is sok. Valamint a push üzenet sem ingyenes. Oké, hogy napi pár száz vagy pár ezer belefér az ingyenes keretbe, de ipari felhasználásnál arra is kell fizetni. Az sms meg saját rendszeren belül megy. Nem okoz kézzelfogható kiadást nekik. Mármint a google féle push, amihez kell a play services. De például a facebook ezért saját megoldást használ, így nem fizet érte a google felé. Meg valószínűleg a skype is sajátot használ. Cserébe eszik az akkut, mert ugyanarra a célra párhuzamosan több szolgáltatás is pollozgat szervereket.
Az hogy az app akkor tölti be az információkat, amikor megnyitod, az normálisabb megközelítés.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #47923 üzenetére
Abban a pillanatban, amikor fizetőssé válik, küldhetne figyelmeztetést, hiszen a Telenor "látja", ha roamingba kerül. Valamint, erre jelenleg sem figyelmeztet semmi. De fordítsuk meg a dolgot! A figyelmeztetés miért nem tartalmazza, hogy hazai Telenor hálón, Telenor kártyával az adaforgalom díjmentes? Jelenleg félreérthető a figyelmeztetés.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz aprokaroka87 #48624 üzenetére
"Ha feltöltőkártyás telefonszámod adategyeztetését online végzed el, akkor most megajándékozunk 20 hálózaton belüli perccel és 500 MB adattal. Az ajándék percek és adat belföldön használható fel az aktiválástól számított 7. nap éjfélig. Az adataid online egyeztetése után SMS-ben értesítünk az ajándék aktiválásáról. Amennyiben az adategyeztetés során szerződéskötés történik, tehát az adott telefonszám a Te nevedre kerül, akkor az ajándék 20 percet és 500 MB adatot a szerződésátírás véglegesítését (vagyis a postai levélben kapott megerősítő kód visszaküldését) követően aktiváljuk neked, amiről SMS-ben értesítünk. Az ajándékot egy telefonszám esetén egyszer lehet igénybe venni. Az ajándékba kapott hívás- és adatforgalmazási kereteket az előfizetésen aktív tarifacsomagnak megfelelő szabályok szerint használhatod fel. Az ajánlat 2017. május 29-től visszavonásig érvényes"
Ennyit írnak a Telenor honlapján, tehát ha május 29-től egyeztetttél online akkor neked is kellett volna kapnod. Esetleg telefonon érdeklődd meg a dolgot.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
MODERÁTOR
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz aprokaroka87 #48934 üzenetére
Nálam jó.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
konci79
őstag
Nálam meg fordítva,ír 580 ft-ot ,pedig szinte nem is használtam utolsó feltöltés óta...
Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
iceQ!
addikt
Nekem pl. a frissen kötött netre 6447 Ft-ot írt ki. Most kijött a számla 938 Ft-al
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #48946 üzenetére
És a kérdés is marad: kinek éri ez meg? Mert ezek a legmagasabb árak lesznek a piacon a konkurenciához mérve. Persze azt nem tudhatjuk, hogy a másik kettő is beáll vagy sem a sorba és árat emel-e
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #48948 üzenetére
-
tsteve
senior tag
válasz aprokaroka87 #49138 üzenetére
tényleg, ez a klikk 3x1 giga is a kártyás ciklushoz igazodik?
mert ha igy lenne akkor kinéz a bünti a telenornak ezért, hiszen 3 hónapról szól a reklámszöveg...(mellesleg, ennek ellenére a legnormálisabb cégnek tartom mostanában)
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz aprokaroka87 #49141 üzenetére
akkor (ha ténylegesen nem min. 3 hónap a promóció) ebből ugyanolyan bünti lesz mint 2 éve volt az előző klikk esetén... akkor 15 millás büntit kaptak emiatt... ennyire rövid lenne az emlékezet a Telenornál?
szerk: akkor igy OK, ha több mint 3 hónap
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz aprokaroka87 #49138 üzenetére
1744
Klikk1GB -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #49259 üzenetére
Majd lesz 2 teljes hónapod, azután megint egy tört.
-
válasz aprokaroka87 #49598 üzenetére
Zombi apokalipszis
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Bferibörs
addikt
válasz aprokaroka87 #49598 üzenetére
felkeresik egymást az emberek személyesen, volt már ilyen a történelem során
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz aprokaroka87 #49607 üzenetére
Szerintem senkit nem korlátoznak, inkább felmérést készíthetnek. De ez csak egy szerintem vélemény.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #49654 üzenetére
Akár az is lehet, de a korlátlan internetes hétvégén inkább gondolnék arra, hogy ennyire sokan használják.
Xiaomi 13T
-
taki01
őstag
válasz aprokaroka87 #49652 üzenetére
Haveromnál is hasonló a helyzet Újpesten, mert nem rég írta, hogy alig töltődnek be a weboldalak.
Addig még másoknál haldoklik Kismaroson hibátlanul megy.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #49695 üzenetére
"De pl nem tudom arra mi a magyarázat hogy"
Szerintem könnyen lehet, hogy ennek is köze van a dologhoz, nem?
"Mind a 3 készülék 3G-t tud max"
-
radio100jozs
őstag
válasz aprokaroka87 #49799 üzenetére
Még nem, de az applikcióban már zöld szöveggel jelzi, hogy rendben van a dolog. Gondolom majd kiküldik, péntek estig ráér :-)
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #49956 üzenetére
Félreértettél. Tök mindegy, hogy kik miatt térdel le a háló. Csak az számít, hogy letérdel. Egyszer-egyszer talán belefér, mert kell a teszt. De nem sorozatosan. Főleg nem röviddel a korlátlan netes csomagok bevezetése után. Ki a potenciális célcsoport? Akik aktívan neteznek. Azaz, csak neteznének. Ha bizonytalan a hálózat, akkor miért fizessenek a korlátlan csomagért? Ha nem a Hello Data -sok miatt döglődik a háló, akkor tök mindegy, hogy mikor tesztelnek. Így viszont felemás lett a ruházkodásuk. A bő dumamellény alatt szakadozik rajtuk a szűk market ing.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #49960 üzenetére
Én eddig az ellenkezőjét láttam. Olvasgattam itt, hogy a Hello Data -sokat korlátozzák, miközben az én 2db EQ -s kártyámon nem tapasztaltam ilyet. Mint írtam, most sem látok hibát az otthoni (Bp. III. Kaszásdűlő) szerverem elérésében. Azonnal betöltött az FTP, és a Webszerver is, és a stream sem pufferelt sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz aprokaroka87 #49966 üzenetére
Mindenkinek.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
Szerintem inkább helyfüggő.
A céges és a magán számomon is volt olyan időszak, hogy gyenge volt a net. Nem tölt be a Speedtest, csak keresi a szervert, nem működik a Viber.Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
Hát nem , vegyesen vannak gondok, flottás és Telenoros ( közvetlen ) téren is . Amennyire ismerem a topiklakókat a hely is igen változó az országban.
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #50015 üzenetére
Gondolom, hamarosan érkezik egy frissítés, ami kiveszi a korlátlan hétvégés opciót.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #50285 üzenetére
Mind onnantól számítódik. Még nem találta fel a Telenor az időutazást.
A megújuló csomagok díját időarányosan vonja le, az egyszeri csomagok pedig teljes díj ellenében, de a megrendeléstől 30 napig érvényesek a feltöltőkártyás/számlás ciklustól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #50287 üzenetére
Mi?
Nehogy már most meg az legyen a baj, hogy időarányosan vonta le, mert falnak megyek...Xiaomi 13T
-
wetomi
aktív tag
válasz aprokaroka87 #50531 üzenetére
Költői kérdés volt, inkább hagyjuk.
A félreértések elkerülése érdekében csak általánosságban értettem a kérdés. Semmilféle kapcsolat nincsen az eddigi és főleg nem az elmúlt napokban írt hozzászólásokban jelzett ügyekkel kapcsolatban.
-
VásRló
tag
válasz aprokaroka87 #50690 üzenetére
Dolgozói 1.5gb. régebben szerintem fél mbit biztos volt.
-
Bferibörs
addikt
válasz aprokaroka87 #50709 üzenetére
áruljátok már el mi a sz@r az a GPSZ
-
Bferibörs
addikt
válasz aprokaroka87 #50711 üzenetére
a francba , mit törtem a fejemet rajta köszi
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #50709 üzenetére
De, az 100% -ig kompatibilis. Ugyanez van a másik autóban levő, ugyanilyen tabon. Ez csak a GPSZ miatt nyavalyog, más gond nincs vele.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz aprokaroka87 #50679 üzenetére
Erre valaki?
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #50727 üzenetére
aprokaroka87:
Nincs ötletem, de gondolom, a 3,5 GB csomagot tudod majd használni (hisz' kifizetted).szaboi6512:
Nem egészen értem, miért írtad ezt be.Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #51169 üzenetére
Én kifejezetten a Hello Data csomagra írtam, ami adatmennyiség szempontból korlátlan. Nem vagyok hálózati szakember, de úgy gondolom, hogy a szolgáltatóknak nem az adat mennyisége a probléma, hanem a terhelés. Azt pedig sávszélesség korlátozással lehet optimalizálni.
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #51190 üzenetére
Ezeket az ügyfeleket nem érné hátrány, mert fölösleges lenne őket korlátozni. Maga a mennyiségkorlátos adatcsomaguk lenne a korlát. Havi 1-3GB -tal nem akarnád HD streamekkel, meg torrentekkel terhelni a hálózatot.
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #51532 üzenetére
Ciklushoz kötött, de az első hónapban időarányos a levonás.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #51618 üzenetére
Szerintem azon kellene átlépjen (amit az új netcsomagokkak meg is tett), hogy teljes havidíj helyett időarányosan vonja inkább az első tört hónapot.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #51620 üzenetére
De ha csak tört összeget vont le, az jó, nem?
A régi gyakorlat a teljes havidíj levonás volt, ennél a jelenlegi állapot mindenképp' jobb.
Xiaomi 13T
-
Grougon
tag
válasz aprokaroka87 #51856 üzenetére
csak mobilnetes csomagok azt használják
-
Prien
addikt
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #51859 üzenetére
Jellemzően az adatkártyák net apn-el működnek, a hangelőfizetések adatopciói online apn-el. Indokolt esetben viszont be tudják kapcsolni mindkét apn-t az adott számon.
-
laskr99
addikt
válasz aprokaroka87 #51875 üzenetére
Nem,nem.találtam róla semmit.
-
MODERÁTOR
-
bollokcs80
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest