Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tirexi
addikt
válasz MPowerPH #18796 üzenetére
Hát én világ életemen mindig a xarul tuningolható CPU-kat fogtam ki. Q9450-em magas feszen ment 3.2Ghz-en, a 920-am is elég magas feszen ment 3.5Ghz-en.
De ez a 930 ez nagyon jó példány.
Nem hittem a szememnek amikor láttam hogy 1.28V-on 4Ghz-en simán megy minden vele.
A 920 már 3.6Ghz-en behalt 1.36Von.Szerk.:
Megyek megnézem mennyit visz maxon.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
-
dime27
őstag
válasz MPowerPH #18827 üzenetére
Vacak?hmm bazz most pedig lenne egy jó árban de akko elbizonytalanítottál
Akko egy Giga UD7-est milyennek találsz?Normális árban még az van...Bár most rámentem a dizájnra és fekete hűtőm lesz elkapott a fekete szín és olyan deckát keresnék aminek fekete a nyákja ez evga zsir de annyit nem adok ki érte mondjuk az evga LE változata baromira bejönne a formatervezett bordáival csakhát olvastam rola háklisságokat is...Amugy erről van szó:
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #18835 üzenetére
Mert ha arra gondoltál, akkor az nem tuning opció.
Magyarul ez konkrétan az EIST, vagyis Enhanced Intel SpeedStep® Technology. Ez felel a szorzo visszavételéért, aminek köszönhetően üresjáratban lecsökken az órajel, így kevesebbet fogyaszt. Ezt az újabb oprendszerek automatán kezelik az Intel esetében.Don't Tread On Me
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz MPowerPH #18835 üzenetére
Köszönöm, megoldódott a probléma.
Érdekes módon nekem alapból ki volt kapcsolva a Torbo Mode is, ami akkor jelent meg, mikor ezt a OP rendszeres szorzó állítgatós dolgot bekapcsoltam.
De a lényeg, hogy működik.
A kérdésedre a válasz: egyelőre nincs az a játék, amki a jelenlegi konfogomat megizzasztani, tehát egyelőre nem tuningolok. Minek.
Az 5870-es VGA-m sem húzom, egyelőre ugye abban is van tartalék rendesen..[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
yako
tag
válasz MPowerPH #18866 üzenetére
Hát, addig eljutottam, hogy ha újat veszek boltban, akkor inkább 930, de arról lenne szó, hogy egy használtat innen, a PHról, vagy egy új 930as!?!
Nem mondom, hogy nem számít az a 10-15 rongy különbség, de nem minden félévben veszek procit, és ha annyival jobb a 930as, akkor belefektetem az a pénzt.!Lacc88: kösz a véleményt!
[ Szerkesztve ]
By Demons Be Driven
-
gombcomp
senior tag
válasz MPowerPH #18873 üzenetére
Sehol sem árulják tri-kitben csak dualban,és az adatlapon lévő 1,8V is kizárja,hogy i7hez készült volna.
Az a kereskedő aki eladta "low voltage" helyett az egy tetű,hozzá nem értő volt!
(..hacsak nem a vásárló rendelte meg így!)[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Lacc88
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz MPowerPH #18911 üzenetére
Én is jól el vagyok még a GTX260-al pláne hogy most per pill. GTR2-vel nyomulok Full HD-ban minden max-on megy 300fps fölött Persze egy 2006-os játéktól elvárható mindez.
Régi de még mindig megállja a helyét és ugye az egyik ha nem a legjobb szimulátor mai napig.
DX11 az nem hat meg engem sem látva a jelenlegi felhozatalt és tudván hogy az "igazi" DX11-es játékokban csúnyán el fognak vérezni.
HD6000-es széria meg állítólag csak egy ráncfelvárás lesz. Tehát nem új generáció. Talán nem is lesznek HD6xxx-eknek elnevezve. No de majd ősszel minden kiderül.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz MPowerPH #18915 üzenetére
Szerintem nyugodt lehetsz ez a konfig még egy jó darabig elég lesz mindenre.
Persze ha valaki állandóan kényszert érez hogy cserélgesse a dolgait azt is meg tudom érteni. Régen én is ilyen voltam egy gép max egy év. VGA egy év-ben volt amikor három is volt De aztán leszoktam róla azok a fránya anyagiak
Egyértelműen úgy jársz a legjobban ha maradsz ennél a konfignál egy jó darabig max VGA-t kell cserélgetni.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Lacc88
senior tag
-
c1p0
csendes tag
válasz MPowerPH #18920 üzenetére
Mindjárt lecsekkolom, addig egy kis fejtágítót adnál arról, hogy milyen értékeket célozzak meg, ha már nem hagyhatom auton ezeket? | Amúgy abszolút brutális, hogy kb 286os óta van gépem, de az elmúlt 3 évben úgy elvoltam ezzel a core2duoval, hogy fingom sincs már a helyes értékekről, itt meg annyi hozzászólás van, hoyg képtelen vagyok kibogarászni egy életkées konfig beállítást
-
katt777
félisten
válasz MPowerPH #18935 üzenetére
Nem szeret forrasztani, viszont szereti az energiatakarékos működést.
LackoMester: Az elrendezése tényleg kb. az egyetlen normális a P6 szériában, tudásban meg az ASRock a nyerő (16+16+4). Nem szórakoztak PCI-EX4 slottal, megkapta a sávokat a VGA.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #18946 üzenetére
Jah, és még mielőtt gonoszkodást és rosszindulatot vélnél felfedezni az utolsó pár mondatomban, akkor közlöm, ezt nem annak szántam. Csak fel akartam hívni a figyelmedet, hogy bizony nem csak egy tényező számít. És nagyon jól ki van találva ez a Foxconn lapokon, mellette még impozáns is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
mpierre
veterán
válasz MPowerPH #18951 üzenetére
Egy magon dolgozol fel két szálat, ha a HT aktív... Persze, hogy kevesebb lesz.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
-
pincehely
addikt
válasz MPowerPH #19009 üzenetére
Szeretnék én Tri Chanel Kit-ben gondolkodni.
Csak nincsen annyi pénzem. Ha már választhatok, akkor lehet, hogy inkább egy tápot veszek, mint 6gb rsmot 4gb helyett.Mire kell figyelni az X58-nál a ramokkal kapcsolatban? Ugye csak a feszre(1.65Vmax)?
OCZ DDR3 PC3-12800 Obsidian: Ez 1.35 voltos, ergo lehet emelni a feszt, így talán magasabb órajelen is járatható.
Ez 2X2gb, tudom 6 jó lenne, de gondolom attól ez is jó lenne nem?
Aztán majd ha lesz újra keret cserélem egy olyan KIT-re.[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
LackoMester
addikt
válasz MPowerPH #19019 üzenetére
Kiváncsiságból, milyen hőmérsékleten fut 4 Ghz fölött a 930-as? Látom nagyon jó kis hűtőd van.
Én 3,5 Ghz-ig húztam itt már ( kb. 1-1.5 óta játék után ) 60 C-ig is felment az én CM Hyper N520-om. ( hangos is volt nagyon ) Most 3.3 Ghz hansználom itt max 42 C. Egyenlőre elég ennyi is.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
katt777
félisten
válasz MPowerPH #18946 üzenetére
Azt írtam, hogy hosszú távra kell a lap, és mi van, ha 3 év múlva kevés lesz a 6GB. Nem igazán figyeltél. 3Fan vezérlő nem elég. 4 kell a háznak, és 1 a CPU-nak, és utóbbit nem kivonni kell az elsőből. GB-osoknak persze mindegy, de aki megszokta, hogy mindent aut. a lap vezérel, az nem adja alább. Foxconn sem vezérli a sysfaneket?
Sosem tagadtam (és még kevésbé cáfoltam, ami lehetetlen is lenne), hogy a TRUE jobban hűt a Z600-nál, csakhogy részemről semmi értelme kvázi ua. teljesítményért 1.5X annyi pénzt fizetni. Stress-teszt alatt jobb a TRUE 5°C-kal, ennyi az egész, amúgy meg 4GHz-en is lazán elvan 70°C alatt a Z600, és még csak nem is kell pörgetni rajta a ventit. Szóval fölösleges kiadás egy gyakorlatilag ugyanerre jó hűtőre még többet költeni.XP alatt nagyobb a Vdroop-om, vajon miért? 0.975V W7 alatt 0.944, XP alatt 0.912. Xp aztán nem stabil ennyivel.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Lacc88
senior tag
válasz MPowerPH #19134 üzenetére
Megértelek Nekem is kéne majd , de majd szeptember tájt szerintem crysis 2 előtt , vagy ahogy lesz pénzem , mert valljuk be , hogy nem olcsó dolgok ezek ... főleg ez a ram ... rész annyiba kerül mint egy i7-es processzor elég vicces ....
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #19145 üzenetére
Egyet értek abszolúte. Pont ezért egyre többen vesznek AMD-t. Elég ha benézel pl a Milyen gépet vegyek topikba. 10 esetből 9x AMD-t ajánlanak pont a ritkább foglalatváltások miatt. Lassan az Intelnek is el kell majd gondolkodni a tic-tack dolog lassításán.
4 csatornás mem vezérlő.. még a három sincs kihasználva és ez nem fog 2011 végére sem változni érdemben. Szvsz ez felesleges feature egyelőre.mod:
HSM: Az igaz de mi nem fedjük le az átlag magyar júzert mert mi fanok vagyunkk és ez a hobbink. A HD-s Radik is bikábbak/fejletebbek még is GTX-em van. És ha józanul belegondolok nekem még mindig elég lenne az E6300 4GB rammal. Ehehz képest túl vagyok egy Quadon meg most ugye az i7.
Az meg tök nyilvánvaló, hogy belőlünk nem él meg az Intel...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Lacc88
senior tag
válasz MPowerPH #19156 üzenetére
Ja épp ezt néztem , hogy nagyon embernek van AMD-je , de én így elnéztem ezt a 6 magos AMD-t és azt kell mondjam , hogy szerintem az elkövetkezendő 50 évbe Intelem lesz inkább gyűjtök rá , mivel én "az a fajta vagyok" akinek , ha nem az egyik legjobból van , akkor "hiányérzetem" van és megmondom őszintén gondolkodtam , hogy eladjam az i7-et de amint oda került a sor , hogy na akkor eladom abba a pillanatba vettem is lefele ... és belegondoltam , hogy nekem egy PREMIUM kategóriás PC-m van ! amit mindenhol elismernek ... (Gyors mint a a huzat , stabil , ja és nekem 2.8on megy gyári hűtővel )Majd ha lesz pénz , akkor megy bele szépen a 3*2gb ram-kit , és 1 CPU hűtő .
Azért kíváncsi lennék 4.0ghz-n Intel SSD-vel mit megy ... a gép .
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
kulerr
őstag
válasz MPowerPH #19164 üzenetére
...azért 3 évnél tovább szokott életben maradni egy foglalat nemde? főleg ha az a felső kategóriának van kikiáltva...Jó-jó tudom nincs rá garancia, de rosszul emlékszem mikor arról volt szó h az 1366 időtálló lesz?, és nem vált ha lapkakészlet változás van.
Pontosan mennyivel is jött ki a 775? 5?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #19166 üzenetére
Nálam bizony fullban 1680x1050-ben 685/1050-en is van, hogy az NWN 2-ben a kültéri helyszíneken ilyen 24-25 FPS-em van. Majd GTX470 lesz ha kicsit reszelnek rajta, mert egy ilyen olvadó fémdarabot nem tennék a gépembe. Főleg 1 játék miatt.
mod:
kulerr: Kb 5 éve, Core2 2006-ban jött ki előtte meg már volt az LGA775-ös P4.
Az egy dolog hogy mit mondanak az meg egy másik, hogy mi valósul meg. Bár azért a roadmap-et tartják...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Lacc88
senior tag
válasz MPowerPH #19166 üzenetére
Akkor cserélek én is ha minden igaz (cry2) előtt... addig meg felesleges ...
Szerintem értelmetlen 6 magosra a csere 1 jó darabig .
1.4 magot nagyon semmi nem használja
2.Ha majd valami elkezdi , akkor ott a HT ...
3.Meg drágák lesznek a 6 magosok .Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest