Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
teljesen mindegy mert mindegyik X-58 lap melegszik... hiába van az UD5-n a plussz egy réteg ,attól függetlenül melegszik..
pont az a baj hogy be van kötve a felsö is... mert azt is melegiti az NB..
dehát egyenlöre akadályokat nem támasztott a melegedés... szóval még nyugi van . -
Tody56
aktív tag
Sajnos nem fura.
Egyszerűen a 20as szzorzóhoz ilreálisan töb fesz kell.
PL. Nekem 191x21-el 1,33-1,34 körül már megvan prim-el a 4ghz, de 200x20-ba még fel sem áll a rendszer. Kb 1,4volt kell szintén. Ne kérdezd miért van ez.
Fogalmam sincs.
Viszont 200x21, már 1,45-el prime stabil, ami ugye az 1,4-es 20x200 hoz képest nagyon kevés plusz, tehát tényleg ilreláisan sok kell a fix 20as szorzóhoz.Én 200x19-ben használom 1,24-1,25-el, de ha ugyan ezt 181x21-el csinálom már, 1,2 elég
koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
Zájec
veterán
annyira azért nem kevés a 8 fázis sem... egy hétköznapi tuningra annak is elégnek kell lennie.. a memóriaslotok hiánya meg abszolút nem probléma , mivel úgyis csak 3 modul rak bele az átlag user.... nem fognak 12gb belepakolni az userek... legfeljebb az extreme felhasználok.... de az meg már másik kategória... egy normal tuningos felhasználásra az UD3R is elég kell hogy legyen.
-
Gorneck
legenda
Inkább veszek 2*2gigát...majd megint 2 gigát...nem érzem a slot hiányt...
Az nb meleg...az fűt mindent...
DS4is eléggé jól szaladgál 6 fázissal...van jó pár példa mai napig...sőt...vkinek jobban ment, mint a DQ6os lapja...ezekről kicsit lemaradtál...de kérdezd meg bim-et vagy Laraxior-t...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
De követtem...de nem nagyon érdekelt a proci...az igényeimet egy DS3 is kielégíti...haveromnak több mint egy éve megy a lapja 3,6ra húzott q66 procival. 8cal és 12vel is melegszik a "tápkör"... De ez engem nem érdekel...van rá sok gar és nem lesz szétfeszelve, szellőzés meg van...gond meg nem lehet...a tápom miatt meg amúgy se fogom hajtani...minek...lezabálja csak a gatyóm...
Már kapható vhol az UD3R egyébként? Vagy honnét ez az ár?
Jaaaa...akkor ez még lista ár? Ha már 7k-val olcsóbb a DS4nél, akkor nem is kérdés mit veszek majd a 920 és a 2*2gigás kingmax kitem alá...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Ottoka
őstag
Nekem is giga lapom van. Az első 1,5 hónapban úgy működött ahogy ő akart, nem ahogy én akartam. Pl. nem ment 3 modullal, aztán nem ment a memória gyári órajelén, csak lassabban. Tuning során is teljesen bizonytalan a lap, sokszor nem a vártaknak megfelelően reagál.
Nagyon sok volt vele a gond, és még mindig sok probléma jön elő.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
-
Zájec
veterán
én még biztos hogy várok hütö ügyben... lassan a gyártók is elörukkolnak az 1366 lefogatóval... lesznek esetlegesen új modellek is...
a gyári stock cooler meg kiszolgál 3.8ghz-4 ghz-n ..
ha csak nem prájm versenyre kell akkkor elég a gyári...
amiket linkeltem eredményeket , látható hogy elég... -
Achill3uS
nagyúr
nem mondtam, hogy rossz a 212, ha már megvan, nem sok értelme van TRUE-t venned.
azok az info-k még a tavalyi CES-ről vannak, a V10-V12 nem lett azóta se kiadva afaik."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
ezt csak hőfok miatt csináltam, 24/7 nem ennyin használom, ht on~3.9g ugyanez a vcore.
Donnie: most mondjam azt, hogy volt több is? [link]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
ki beszél itt core2-ről? egyébként teljesen igazad van, de hidd el, hogy vannak még emberek akik nem a bugdet-et akarják megvenni mindenből, rampage extreme, qx és egyebek után kétlem h szlobig pont a rambol venne oem 1333-masokat, nem véletlenül ajánlottam neki a saját ramjaimat
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
SzlobiG
félisten
Szted hogy viselkedne az 1333Mhz-es kingmax ha betenném a g.skillek mellé? KB szerintem el se indulna a gép az 1600MHz-es CL7-ről meg álmodhatnék 8gb-al. Sok ramom volt már és arra jutottam ha tuningolni is akarok csak minőségit szabad venni, de még ott se mind1 melyiket. Szal csak is ugyanilyen g.skilleknek lenne értelme, de mivel itt az i7 a trichannellel már nem éri meg ebbe fektetni, persze ezen is lehetne vitázni mi éri meg egyáltalán a számítástechnikába.
-
HSM
félisten
Jól van, a Linpack sem fog ki rajta....[link] Pláne a feszek tetszenek...
Bár érdekes, felhúztam az Uncore-t 3200-ról 3400-ra és az everest szerint gyorsult 2000-et az olvasás, viszont a másik 2 érték maradt u.a.! Ez miért lehet???
Meg mintha ézésre is bizonytalanabb lenne az egész... Lehet, már az ecc tartja életben? Csak nem.... De azért fura... Lehet több kéne neki VTT-nek, mint 1,315V???[ Szerkesztve ]
-
serito
senior tag
Nagyon szép UD5-el. Amint lesz időm tesztelni azonnal rápróbálok én is ezen beállításra. Konfigom u.a mint a tiéd, ezek szerint nálam is mennie kell. Én most 3.6Ghz -en használom 1.184v-al ( Prime stabil ) de amint megjön a lefogató a TRUE Black-hez ( pénteken ha minden jól megy ) rámegyek a 3.8-4Ghz-re Primeolni.
[ Szerkesztve ]
-
serito
senior tag
Az én Kingmax 1333-as ramjaim ezt művelik 1600-on CL7-ben.
Tesztet most próbálom cl7-ben lefut-e a Prime.
-
Tody56
aktív tag
1,4 alatt tuti nem fog menni a 3600 uncore.
Egyébként 1,4-1,45v-t nyugodtan adjál neki. Semmi baja nem lesz.
Achill3usék azt hiszem 1,55-1,6 körül mondták maxra ha jól emlékszem hűtéstől függően, de az 1,4 környéke abszolút nem lehet gond
Ők azért nem beszélnek hüleségetkoforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
Zájec
veterán
köszi a véleményt , maradok a Prime Blend tesznél , az nézi a memoriát is a lappal összhangban, annyit amennyi benne van és tudja a 8szálat is , nem kell két progit inditani.. nem bonyolitom... Blend azt kész... nálam eddig teljesen bejött, szimpatikus továbbra is...
(#3393) HSM :: "és adni kelett neki +0,2V-ot, és megnyugodott.... "
az nem kevés , ekkora dózistól én is megnyugodnék... -
Achill3uS
nagyúr
miről beszélsz? qpi feszültség? ha igen, az ~1.65v-ig hivatalosan "biztonságos", nem én találtam ki, nézz utána. de ez az XS topic erről szól végig: [link]
kérdezz meg ha valamire kiváncsi vagy ne csak irogass a vakvilágban hogy mit miért gondolok elfogadhatónak"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
nézegetem, de ha nem veszem észre cinkes, hogy nem reagálok ilyesmire, irj inkább privit máskor ha valami nem világos amit leírtam.
hát nézd, intel dokumentációban lehet, hogy az van, de hivatalos info az 1.65 "safe" is. én 1.40~1.50 körül használom 24/7, tesztre 1.60~1.65 körül p6t dlx-ban joideje, szólok ha baja lesz a procimnak de ezis olyan mint az fsb vtt para volt 775-ben. majd idővel kiderül, de azért vannak az olyan topicok is amit linkeltem...
de jugeen is írta párszor, bclk és ram órajel függvénye mennyit igényel meg a rendszer. asus-ban 2000mhz felett nem úszod meg 1.60v alatt.[ Szerkesztve ]
-
Ottoka
őstag
Értem már, xp-n tesztelsz, így már világos, xp-n nekem 5000 fölött lenne. A vistán kevesebbet ad. Azért volt érdekes, mert az everest ram írás/olvasás/másolás eredményeid kevesebbek, és a winrar pont a memóriára ugrik jobban. Ezért nem értettem hogy kaphatsz a gyengébb teljesítményre több pontot.
Mezőhegyes
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest