Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv!

    A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Samsung SyncMaster 940N típusú 19"-os LCD monitor. Hibajelenség: bekapcsolás után 1 másodpercig ad képet, majd eltűnik a kép. Az állapotjelző led folyamatosan világít a kép eltűnése után is (szóval szerintem nem teszi készenlétbe magát). Ha kikapcsolom, majd ismét be, akkor újabb 1 másodpercig láthatom a képet.
    Amíg van kép, addig egy állandó búgó hangot ad a monitor, majd amikor a kép eltűnik, a hang is megszűnik. Lehet, hogy ez a hang normális működés mellett is megvan, erről nincs információm.
    A kép (persze amíg látható) teljesen jó - nem szemcsés, nem csíkos, nem homályos...

    Videokártya probléma kizárva, mert ha úgy kapcsolom be, hogy nem dugom rá a VGA-ra, akkor a "Check Signal Cable" üzenet is eltűnik 1 másodperc után.

    Mik lehetnek a hiba okai? Esetleg a táp nem biztosít megfelelő áramot? Addig nem akarok belenyúlni, amíg nem szerzek pontos információkat a hibáról, szóval ne fogjátok vissza magatokat!

    Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák