Új hozzászólás Aktív témák

  • tomek017

    tag

    Halihó

    Van egy AOC 2343 F2 monitor: A képen látható hibát produkálja.
    Híradástechnikai szaküzletben megnézték (nincs a közelben más speckó szervíz), elvileg új alaplap kell, hogy ismét jól működjön. Itt a szervizben már több mint másfél hónapja le van adva rendelés új alkatrészért, mai napig nincs visszajelzés van e raktáron, beszerezhető e. Még korábban "Gugliban" keresgélve rátaláltam egy AOC szervizre, viszont az árlistájukból kalkulálva, postával 15k lenne a javítás HA van alkatrészük. Tovább "guglizva" :) egy külföldi oldalon találtam alaplapot ami kezeli e monitorban lévő lcd panelt, viszont más kimenetei vannak. Gyárilag 2 HDMI és egy VGA csatlakozó, az általam talált vezérlő egységen pedig HDMI+DVI+VGA kimenet van. Összegezve, működne a monitor/panel, viszont a kimenet nem ugyanaz.
    Kérdésem, hogy érdemes e megrendelnem ezt a vezérlő egységet (6-7k), vagy pedig ha igény van rá eladom a monitort alkatrésznek, kísérletezni, vagy meghagyom fejtámlának... ?
    Köszönöm szépen! :)
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )

Új hozzászólás Aktív témák