Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    Na srácok, én akkor f.sz vagyok!
    Végre új meló, új város, új albérlet, ahová Kisgörényt is hozhattam, ahonnét ki merem engedni. Pénteken megérkezünk - egész jól viselte a 2 óra autózást -, kiengedem a szállítóból, beveszi magát a szekrénybe. Ott kuksolt. Néha előjött, odajött hozzám, hízelget, aztán ment vissza. Este felmerészkedett a galériára, és ott aludt mellettem. Egy év után újra együtt alhattunk. Másnap már jött-ment a lakásban. Délután megjöttem az aktuális beszerző körútról, odajött az ajtóhoz és kikukucskált. Felügyelet mellett kiment. Aztán gyorsan vissza. De aztán már nem volt maradása. Kiment, üldögélt a teraszon, visszajött. Evett egy kicsit, kiment, bejött, evett, kiment... Összeismerkedett a szomszédokkal is. Aztán nem jött be többet. Szombat éjjel 11 óta nem láttam. Nem gondoltam semmi rosszra, mert olyan szépen visszajött mindig, gondoltam messzebbre elment felfedezni, majd reggel ott lesz az ajtóban, és követeli a reggelit. Nem így lett. 4 napra öl az ideg, és marcangol a bűntudat. :( Minden este bejárom a környéket, hétfőn plakátokat is ragasztottam ki, Facebookon is "köröztetem" - egy ismerősön keresztül, mert máig még netem sem volt.

    Ismerős cicája került már elő - kettő is - egy hónap után, pedig ő is bejárta a környéket többször, és akkor nem jöttek elő, szóval remény még lehet, de félek tőle, hogy elindult hazának - vagyis bele a nagyvilágba.Ha így van, akkor remélem, hogy valaki befogadja majd.

    Ennyi. :O

    De hogy valami értelmeset is írjak:

    Jhonny06
    Szárazban nem gondolkodsz? 10 kg Josera táp 9600 ingyenes szállítással, én azt szoktam venni, imádja, és szép egészséges tőle - vagy mástól - a szőre.

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák