Új hozzászólás Aktív témák

  • Laurh

    aktív tag

    Sziasztok,

    Csatlakoznék én is a fórumhoz lévén, hogy jövő héten érkezik hozzánk egy tündéri örökbefogadott kis tigrislány 9 hetesen. Szerződéssel, környezettanulmánnyal, időszakos látogatással az örökbeadó részéről. (ilyenről még korábban nem hallottam lévén nem is fogadtam örökbe, de szerintem nem rossz kezdeményezés) :)
    A cica lakásban lesz tartva, mert sajnos nem kertesházban lakunk, így körübelül 110nm2 tud majd mozogni.(remélem elég lesz neki)
    A napokban tervezem, hogy bevásárolok mindenféle kiegészítőt ami a mindennapjaihoz fog kelleni.
    Két kérdéskörben kérném nagy tisztelettel a tanácsotokat.

    - Az egyik a kaparófa. [link] Érdemesebb ebből 2-3 db-t venni és oda tenni ahol a cica gyakran szeret időzni / kaparászni? Tanítható a cica, hogy eme tevékenységet hol végezze vagy nekünk kell ilyen téren alkalmazkodni hozzá?

    - A másik kérdés a táp lenne. Több féle opciót néztem, de úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék neki silány minőségű tápot adni, lévén én is próbálok odafigyelni arra, hogy normálisabb kajákat egyek.
    A márkák amiket néztem így elsőre: Royal Canin, Hills, Orijen.
    Tudtok ajánlani esetleg további tápokat amiket esetleg érdemes lehet kipróbálni?
    Eleinte úgy gondoltam, hogy mindegyik márkából rendelek egy kisebb adagot és megnézném melyik lenne az ami a szívéhez közel áll és annak függvényében döntenék. Szerintetek ezen idő alatt, ha mondjuk havonta mást kapna, míg ki nem derü ki mit szeret, nem viselné meg a szervezetét, hogy váltogatom a tápokat?
    Illetve a száraz táp mellé gondolom még javasolt esetleg valami szaftosabb konzervet is adni illetve halat.

    Nagyon köszönöm előre is az esetleges reakciókat. :R

    I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA

Új hozzászólás Aktív témák