Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    Topikgazda

    válasz lugosi #8932 üzenetére

    Persze, én is szeretem a kutyákat, amíg szülőkkel éltem kis koromtól volt kutyánk. Tanítottam is nekik fegyelmet, nekem szót is fogadtak többé-kevésbé.
    Viszonylag sokszor találkozok kutyákkal, nem feltétlenül kóbor, hanem hanyag gazdák nyitva hagyják a kaput és a kutya kifut. Legtöbbször biciklin vagyok a város peremén, mire megállok, leszállok már régen megharapott ha akart. Eddig megúsztam, de bármikor bekövetkezhet. De volt pl. a Badacsonyon erdei úton séta, és az úttól 100 m-re levő háznak semmi kerítés, a kutya meg szabadon rohant felém. Ugyanez egy tanyasi panziónál, két dobermann, szerencsére a gazdájuk látta és visszahívta a kutyákat. Nem mentem be, hanem a panzió udvarának szélén levő úton gyalogoltam. Se kerítés, se ketrecben se megkötve a kutyák, nem is értem hogy gondolták.
    Bármennyire is szeretem, ha az a választás, hogy a kutyák vagy én, akkor magamat választom. Nekik van jó foguk meg harapásuk, én meg szerszámokat használok.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák