Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz LuckyL #25013 üzenetére

    A mosogató alatt a szifon egy csővel van összekötve, a falban lévő csővel (ez repedt el, ez igazából az összes hiba forrása). Mivel ez a cső el van repedve, ezért a mosogatóból is lassabban folyik le a víz, mert ott is kap levegőt Ezért elkezd a repedésnél visszafolyni, ezzel áztatja a falat és a konyhabútort. Ő ezt azzal orvosolta, hogy berakott 1 tömítést, ami működött 1 egész napig. Továbbá csinált 1 duguláselhárítást, biztos ami biztos alapon. Ezért folyt a szifon is, mert amint megtelt, elkezdett visszafolyni. Így igazából továbbra is a repedt csőhöz jutottunk vissza, amiatt nem folyik le (állításai szerint). Arról viszont nem szólt, hogy el lenne repedve a cső, csak kicsit tukmálta a tömítéseket, hátha jó lesz de továbbra sem a problémát oldotta meg.
    Mivel eléggé kétbalkezes vagyok, ezért én nem is nyúltam hozzá, nézegettem nehogy elrontsam, ezért bízok inkább ilyesmiket szakemberekre, akár kárt is okozhatnék a hibákkal.
    A repedt csőről csak akkor szólt, amikor jeleztem neki ,hogy nem működött a megoldása, ezért legyenszives kijönni, orvosolni a problémát. Ez ellen tiltakozott, mert nem az ő munkájában van a hiba, hanem a cső van elrepedve, ő azt nem kívánja kivésni (itt szólt először a repedésről).

    Ezzel a lendülettel le is rázott, telefonban nem szeretek erősködni, semmi értelme szerintem, ezért írtam a topikba, hátha jogilag is problémás az ügy. Etikailag szerintem biztosan az.

    Kicsit olyan érzésem van, mintha egy ácsot kihívnának, mert beázik a tető. Az ács lecseréli a cserepet, de kiderül, hogy a lécek és a fóliák a hibásak. Továbbra is ázna a tető, de ő azt mondaná, hogy ő a cserepeket szakszerűen tette fel, a beázás őt nem érdekli.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák