- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyargyerek
tag
Nos beruháztam én is (!) egy Takstar Pro 80 fejhallgatóra, leváltandó a több mint 5 éves Sennheiser HD-555-t. Megjegyzem ez utóbbi fejessel nincs semmi bajom, tökéletesen működik évek óta,nekem nem tört el sehol a műanyag része mint ahogy a fórumokban ennél a típusnál többször írták hozzászólók. Ezt a két típust hasonlítom most össze. Első benyomásaim hogy a Takstar Pro 80 veri rendesen a H555-t. Ennél már van magas hang is bőven és a mélyei legalább annyira erőteljesek. Eddig pozitív amit produkál a termék. Meghajtásra egy FiiO X3 használok. Flacban tárolt zenéim szépen szólnak. Mindenkinek ajánlom ezt a fejest! Az ára pedig kifejezetten kellemes. 22K. Tartottam tőle hogy spirálos zsinórral kapom de szerencsére normális a zsinórja. Fülemnek épp hogy méret tehát a senn nagyobb e téren egy kicsivel. Szépen szól ez a lényeg!
-
magyargyerek
tag
Takstar Pro-80-t merem ajánlani. Most egy hónapja vettem és teljesen meg vagyok elégedve vele! A kis X3-mat simán "kihajtja", érzem hogy egy erősebb DAC kéne hozzá. De az meg már 100K felett lenne. Androidos telókhoz ez a fejes SOK. Vagyis telók nem tudják kihozni belőle azt amit ez a cucc tud. DAC lejátszó és és Flac zene igényes a Takstar Pro-80. De hát ezért jó, az ár/érték arány meg maga a mennyország.
-
magyargyerek
tag
válasz Roxkex #36515 üzenetére
Én utcainak tervezem hogy veszek egy HD2000-et. Bár tudom a Pro 80 után nyilván visszalépést jelent hangminőségben. [Takstar ml 520] volna az isten király utcára és hordozni csak m.o.-on ezt nem forgalmazzák sehol.
-
magyargyerek
tag
válasz HoaryFox #36708 üzenetére
Pro80: Mérföldekkel jobb a hangzása DAC-al, mint bármelyik telefonnal. Akkor fogsz ledöbbenni mit tud ez a kis kínai cucc. Régi számaimat újrahallgatom vele és ledöbbentő mennyi új színt fedezek fel a hangokban, részleteket hallok amiket eddig nem. Minden hangszert külön hallok, tök jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
magyargyerek
tag
válasz Azurooandrew #37442 üzenetére
Annyit hallottam erről a fejesről (HD2000)hogy beszereztem én is egyet magamnak. Tetszik! Kis aranyos és hatalmas hangja van. Nekem is második fülesnek kell, mert van már egy pro80 amit fél éve megelégedéssel hallgatok. Utcán, és főként bkv-n fogom használni, munkába menet. Még éppen hogy beleférnek a füleim a párnák közzé. Tehát akinek nagy feje van és nagy füle problémás lesz a fejes, mindenképpen próbálja fel először. A pro80 azért lényegesen nagyobb és maszivabb mint a HD2000.
-
magyargyerek
tag
Olyan jók ezek a Taskstar fejesek hogy abba a "hibába" estem hogy olyan zenéket is hallgatok vele amiket igazán nem szerettem eddig. Főleg az akusztika miatt , a jó hangzás miatt szeretek meg új zenéket! Valaki kérdezte mi a különbség a Pro80 és a Hd2000 közt a háromszoros árat nézve. Nos nekem hogy mindkét fejes megvan - azt tapasztalom: a 80-nál nagyobbnak érzem a teret amit a zene hallgatásnál tapasztalok. Részletesebb a hangzás. A dob pld. markánsabb, keményebbnek hallom a drágább fejesnél. De! Nincs nagy különbség köztük, az ár nem ezt tükrözi, már ami a hangzást illeti. Viszont a külső a HD fejesnél olyan "gyengécske" vagy hogy is írjam ezt le hogy ne vegyem el a kedvét embereknek a vásárlástól.. Szóval olyan óvatosan fogom meg ezt a fejest amíg a pro-t azért bátrabban rakom le akárhova mert azt érzem erősebb a kivitel. Zsinórja a Pro-nak vastagabb, minőségibbnek tünik.
-
magyargyerek
tag
válasz BLUE TORNADO #38170 üzenetére
vidd el ide ne barkácsolj és főleg ne kókányolj mert az sose szokott jó lenni.http://fejhallgatoszerviz.hu/
-
magyargyerek
tag
válasz NTonee #40622 üzenetére
Jó választás a TakStar Pro80. Még olyan komolyabb cuccokhoz mint most nekem van (két hónapja kb.) AK100 amit hajtok vele. Szép hangja van vele de azért az AK100 az erősebb e párosításban. Fülest és a mehajtót(Dac vagy mp3 lejátszó) mindíg párosítani kell egymáshoz lehetőleg minél közelebb legyenek minőségileg.
-
magyargyerek
tag
Takstar Pro 80 után szeretnék felfelé haladni mind a minőség, mind a igényes zenehallgatás terén és megcéloztam a felsőkategória egyik kiszemeltjét:HiFiMAN HE-400.Szerintetek érdemes e becuccolni planár kezdő szintjébe vagy maradjak meg pld..Audio-Technica ATH-MSR7 szintjén és oda fejlesszek? Egyáltalán mennyivel tudnak többet ezek a felsőbb kategóriás fülhallgatók a pro80 után? Meghajtóm adott, van egyAstell & Kern AK100-m
-
magyargyerek
tag
Nos részben megfogadva az itt tanácsolt véleményeket végül is más fejes lett nálam a befutó. Audio-Technica ATH-MSR7 amit megvettem. Hihetetlen jól szól. Hát igen ez más világ, más a mély, más minden karakter. Akkorákat üt a dobnál a mély hogy majd leszáll a fejem szinte az az érzés. (És nem a hangerőtől.) Olyan igazibb az a dob mint mondjuk eddig amit a pro80-ból megszoktam.És igazatok van az AK100 valamiért nem azt adja ki magából amit elvárnék tőle. Van egy x3 fiio-m ami ráadásul első szériás de majdnem szól olyan jól mint a sokkal drágább Ak. Tényleg valamit illesztenem kéne hozzá.
-
magyargyerek
tag
válasz #16820480 #49611 üzenetére
ATH-MSR7-hez szólnék hozzá. Igen a pánt most így két naposan úgy érzem jó szorosan fogja a fejemet.De mondjuk csak mikor felveszem akkor szoros aztán mintha hozzásimulna a fejem alakjához. De picit tényleg szoros, de ha lötyögne akkor meg az volna a baj. Nem igaz hogy kevés a mély. Szerintem pont elég de azt hiszem ez inkább ember függő. Ki mit szeret. Én azért (is) tértem át a fülesekről fejesre, mert bár van vagy 6 féle fülesem, de mind cincog (nekem legalább). Még egy senn.c300 1-est is alig hordtam mert a magasai ok, de mélyei sehol pedig anno vagy 5 éve lapul alig használtan egy fiókban az akkori 11K ára ellenére.[C300]
[ Szerkesztve ]
-
magyargyerek
tag
ez egy jó vétel lesz! pénteken
[ Szerkesztve ]
-
magyargyerek
tag
Sziasztok!Jó régen nem írtam ide de most késztetést érzek hogy megosszam gondolataimat. Amolyan csendes olvasója vagy e fórum oldalnak.(évek óta olvaslak titeket.!) Ma egyes helyekek akcióznak a sokat emlegetett HD600 fejhallgatóval és úgy döntöttem lecsapok erre az etalonra.(110) Hazatérve egyből nekiestem és ez Állat cucc! Nagyon jóóó hangja van! Nos eddigi fejesgyüjteményem legjobb hangú fejese lett már most annak érzem.Már a boltban kipróbáltam egy ottanit és az AK100 is szépen meghajtja. Itthon egyből rákötöttem az UD301-re amivel egy csoda hang jön ki belőle. Eddig ezt a DAC-mat egy DT880-al (250 ohm) használtam ami egész jó páros volt. Más ez a hang ami a Sennheiserből jön. Még jobb, még szebb. Részletesebb. Az az érzésem újra kell ezzel a fejessel hallgatnom a kedvenc flac gyüjteményemet.
-
magyargyerek
tag
válasz Carasc0 #81899 üzenetére
Én nagy flac zenei gyűjtő vagyok, a Classical Favourites" mappám a legjobb komolyzenei felvételeket tartalmazza. Nos alá tudom támasztani a véleményedet! Nekem is itt még hatásosabb a HD600-am tudása ebben a műfajban.(Teac UD301-el hajtom.) Kedvencem : Strauss - Radetzky March - London Philharmonic Orchestra előadásában, kiváló a térhatása. olyan hogy majd leesel a székről annyira jó. Mintha ott ülnék a zenészek közt!
[ Szerkesztve ]
-
magyargyerek
tag
Sziasztok! Rég nem írtam ide, most cseréltem le MSR7 fülesem párnáit,kb. 3 év és szétmentek, gondoltam hátha van akit érdekel, milyet vettem rá. Most jött meg az [link] amazonról. Nem akartam gagyit, és horror árút sem úgyhogy ez ilyen köztes megoldás volt. Elsőr jónak tűnik.
-
magyargyerek
tag
-
magyargyerek
tag
válasz frame120 #92159 üzenetére
Nos , írok milyen lett a hangja az új fejpárnás MSR-7 fülesemnek. Jó! Van mély is! Szerintem van olyan hang mint az eredetin! Ha az amazonról rendelek, előtte el szoktam olvasni ...lent a lap alján vannak, a hozzászólásokat, pozitív és negatív is ott van. Ennél aki már vett ilyet jókat olvastam, mind azt írták jobb mint az eredeti. Az is csábító hogy ilyen műanyag pálcikát ad a beszerelés megkönnyíteni, hát akartam azzal...de inkábbb kézzel, újjal valahogy minél kissebb sérülést okozva raktam fel. Meg aztán videókat is gyártottak hogyan rakjuk fel, bár ez nem a konkrét típusról szól. [link] A legfontosabb a hang és szeretem. Be kell vallanom ez a második nekifutásom a párnával, az első egy neve sincs ebay-es volt, kínai. Felraktam és kukáztam...kevés volt a mély! Most ennél a Geekriánál kb. pont annyira jó a mély, mint volt az eredetiben. bal oldali a kukázott kínai:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Rtx 4070 ti super omniblack 35 hónap garamciával
- Core2Quad Q9550 garanciával
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- AMD Radeon VII 16GB Videókártya szép állapotban csavarmatricás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest