Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Nos akkor összegezve válaszolnék így mindenkinek, nem szeretnék senkinek se egyesével válaszolgatni, mert elég sokáig tartana :)

    Érzésem szerint az Shure 840 jobban szól mint az M50. Hogy ez alatt mit értek, nem tudom.Konyha nyelven valahogy így írnám le: szebb, tisztább, részletesebb jobban kijönnek az énekhangok, nincsenek úgy a háttérbe szorítva.

    Mint írtam kevesebb a basszus mint az M50-ben, de egyáltalán nem vészes. Persze jó lenne még majd más forrásról is meghallgatni, hogy mit produkálna akkor, eddig csak E10-ről hallgattam.

    Egyértelmű győztes a 840 számomra az M50-nel szemben, hangban és kényelemben is.

    Kényelem, szerkezet: Talán emlékeztek, hogy a 840-et főleg a szerkezete miatt nem vettem meg, mert nem tetszett, amikor próbáltam annó a hangbarlangban az M50-nel egyetemben, akkor talán ez miatt győzött az M50, masszívabbnak tűnt és tartósnak a fém pánt miatt. (a másik ok a több mély volt, mert azt hittem, hogy az számít majd, hát nem..)
    Tehát szerkezetileg szerintem semmi baj nincs így második ránézésre, valamivel nehezebb mint az M50, nincs benne fém és a hangszórók se forgathatóak akkora mértékben mint az M50-en de még így is ezerszer kényelmesebb, ami főleg a puhább párnák és a jobban párnázott fejpánt résznek tudható be.

    Nem, nincs leejtő én itt megálltam. Ez a fejes teljes mértékben elég és ez így is fog maradni jó pár évig.

    DT770-re reagálva: Lehet, hogy jó, de nem volt lehetőségem kipróbálni, 770M-et próbáltam, arról leírtam a véleményemet korábban. Kicsit bele is fáradtam már ebbe a egészbe, maradok a 840-nél.

    D7000-re reagálva: A D1100 hangja se tetszett a sok basszustól, tehát nem feltétlen az a lényeg, hogy rengeteg legyen :)

    A forrás még lehet változni fog, viszont maradok ebben az árkategóriában egy bkercso féle DIY cucc lehet az E10 utódja, de ez még a jövő zenéje. (ironic :) )

    Sok pletyka elhíresült itt, hogy M50 és 840 árán már vehetnék XY- fejest is. Nem, az M50-et el fogom adni, tehát gyakorlatilag 0-ba volt ez a csere nekem, ha minden jól megy.

    Itt található egy képgaléria a két "góliátról".

    ui.: Ha valaki a topikban M50-et keresne garival, jó állapotban azt megköszönném, ha átirányítanátok hozzám :DDD

Új hozzászólás Aktív témák