Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba cy lus

    őstag

    válasz :AMF: #94336 üzenetére

    Én is beszéltem az ügyfélszolgálattal. Megkérdeztem, tud-e valami mást mondani azon kívül, amit egyébként is láthatok a posta oldalán elérhető nyomkövetésben. Azt mondta, tud. Nem tudott - elmondta ugyanazt. :C :DDD

    A küldemény feldolgozás alatt 2021. 11. 06. 0:13

    Azóta is csak ezt látom. Nem tudom, mikor lesz ebből kézbesített csomag. Nem tudom, mikor próbálhatom ki a fejhallgatóimat Focuspad-A-val. Igazából a HE560 miatt vettem inkább, annak ugyanis ez volt az első párnája, amivel kiadták, ha jól vettem le.
    Frekimenet sima Focuspaddal, illetve Focuspad-A-val. Ha csak a frekimenetet nézem, azért utóbbival jobbnak tűnik: ha már egyszer esett 2 kHz-nél, nem csúcsosodik úgy vissza. A nagyobb torzítást a mélyeknél, kérdés, mennyire hallani.

    HE400i-hez már nem feltétlen jobb ugyanez, ha a kiegyenlítettség a cél, de úgy vagyok most már vele, ha a HE560 jobbnak találtatik a sima Focuspaddal, a HE400i-hez még jó lehet: annak a HE560 mellett úgysincs létjogosultsága hangzáshűség szempontjából, inkább legyen akkor az a tényleg dögösebben szóló, hogy valami értelme is legyen, hogy eltartom.
    Jelenleg amúgy úgy áll a helyzet, hogy a HE560 hiába soványabb hangú, mégis jobban üt a mélye, dinamikusabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák