Új hozzászólás Aktív témák

  • verybigboy

    senior tag

    válasz gelbelex #81094 üzenetére

    Bezony!!!! :K Teljesen jó/szép hangja van ... csak a szivacs sz@r rajta, azt kellene valami megfelelőre cserélnem (szét is van málva ... az idő, nem a hsználat miatt ... meg amit több helyen is láttam mint gondot felhoztak, a gyári szivacs kevés, nincs szigetelés és a fej közt hanem tulajdonképpen a fejes belső műanyag részével érintkezik az ember füle hamarabb mint a szivacs ahogy érintkezne az ember fejével ... ezért keresek hozzá most szivacsot.

    Amúgy relatíve "budget" fejhallgató volt (25k körüli összeggel) ... de vagy 10+ évvel ezelötti beszerzés volt nálam.

    De meglepődtem tegnap ahogy feltettem, tisztább hangja van mint a Philips Fidelio-nak, viszont a basszus terén érezhetően kevesebb a Pioneer ... gondolom épp a leírt nem megfelelő szivacs szigetelés miatt nem tud az a basszus kialakúlni, ami egy normál szigetelésű fejhallgató esetében létre tudna jönni.

    A szivacsot illetően az is kérdés az milyen kellene legyen? A gyári ami volt, az valami szövet szerű anyag, azaz valószínű jól átjárható anyag ... ha most oda pl. műbőr borítású szivacsot tennék, valószínű a hangkarakterisztikát is megváltoztatná.

    Amúgy kör alakú a műanyag ház mire a szivacs rámenne, egész pontosan 107mm ... erre 110-es szerintem sok, szerintem 105-ös ... vagy tán 100-as kellhetne rá???

Új hozzászólás Aktív témák