Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    Sziasztok, Sennhesier HD 598 boldog tulajdonosa vagyok kb 3 éve. Nem vagyok vájtfülű, de rettentő mód megvagyok elégedve a cuccal. Nem tudom ilyen árban milyen tartósság várható el, de nekem úgy tűnik jól bírja a cucc. Fejpánt belső és külső részén pici repedés az anyagon. A fülrészen a plüssön alig láttszódnak a használat nyomai. Mindennap a fejemen van 4x5x10 fel-le és többször is esett már le a földre. Nagyon kényelmes viselni, 4-5 óra viselet alap. Na ennyit a storyról.
    Viszont vagy fáradás vagy sokk hatására, de a kábel "nagy" Jack felöli része elfáradt szakadozik a hang és ha ott mozgatom és sikerül beállítani akkor jó. Szóval ki kellene cserélni, de ahogy észrevettem másik madzag nem lesz jó, mert a fejes részén a 2,5-es fejen van egy rögzítő mintha, hogy elforgatással bezárja a csatit. Ahogy néztem oda idegen anyag nem férkőzhet be.
    Kérdésem, hogy kikerülhető-e ez a trükk vagy nincs mese vegyek hozzá gyárit. Melyik boltba érdemes nézni? Bele se merek gondolni az mennyi lehet. Vagy lehet rá szereltetni másik csatit?
    Remélem tudtok segíteni :K

Új hozzászólás Aktív témák