Új hozzászólás Aktív témák

  • Frogged

    aktív tag

    Sziasztok

    Keresek Max 150K-ig zárt fejest ami egy hasonló áru portable dac/ampal szinte vagy teljessen kiaknázható.
    Nem utazás közben hallgatnám inkább arra kéne ha épp pár napra nem othon alszok akkor is tudjak hallgatni zenét jó minőségben.

    Eddig egy He 400im volt focuspad-A párnákal egy Teac UD503-asról hajtva ami nekem teljesen meg felelt ehez képest nagy vissza lépés nem szeretnék hangban.
    Persze azt tudom hogy a zártak tere kisebb de az nem foglalkoztat a 400i gyorsasága amit nagyon szerettem fejesen főleg rock/metált hallgatok ahoz nagyon passzolt.

    A Denon AH D5200 és az Oppo Pm3 a 2 fő kiszemelt egyenlőre.
    Ha hinni lehet a teszteknek azt szürtem le hogy a denon-nak a közepe az Oppo-nak a magas hangok a gyengesége, a denon inkább fun hang az oppo inkább semleges ez miatt fel is merült bennem a kérdés hogy mennyire ideális a fentebb említet zenei stílusokhoz.
    A Shure 1540-en is filoztam de azt hallani hogy zene hallgatásra nagyon unalmas inkább szerkeszteni, persze azt az Oppo-ra is hallotam ezért bizonytalan vagyok.
    Az Audio technikákat is néztem de ha jól tudom fix kábelesek ami kizáró ok.

    Amit hangzásban keresek hogy ne legyenen se nagy hiányok se nagy kiemelések egyik tartományban sem, és tekintve a zene stílusra nelegyen száraz unalmas a hangzás.
    Kacérkodtam a Monolith 1060C-vel is de nem szeretnék az USA-bol rendelni ha gariztani kéne nem lenne kellemes.

    Szivesen hallgatnék javaslatokat hogy ha van még más típus amit érdemes figyelembe venni illetve véleményeket a fenti 3 fejesről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák