Új hozzászólás Aktív témák

  • Samtya

    senior tag

    válasz Spíler #67527 üzenetére

    Nem várom azt, hogy olyan legyen mint egy mélyláda. Sokaknak biztosan kevés lenne a basszus, de én másképp jellemezném. A mélytartomány nagy része egyenletesen prezentálva van, megfogottan, nem terjengősen. Hangulattól függően ez nekem elég szokott lenni időnként. Ha meg pl EDM van soron, akkor keresek másik fejest hozzá.
    Az EVO plüss szerintem magának az EVO-nak sem viszi el a hangját. A 668B-ről már a legelején ledobtam az eredetit és mindenféle szivacsos zoknimodokkal próbálkoztam. Azok sem voltak rosszak. Eleve a nyitottság és szerkezet miatt nem érzem, hogy ennél a típusnál sok vizet zavarna a párnacsere. Zártaknál jött elő nekem eddig durvábban hangzásváltozás. Illetve még durvább volt bizonyos típusoknál a párnacsere miatti ventillációs rések takarás-változásából adódó hangszínváltozás. Ezt próbáltam a kedvedért még bonyolultabban megfogalmazni, de csak ennyire futotta. ;]
    Nem mélykiemelt eredetileg sem egyébként. Inkább bizonyos magasfrekvenciák tobzódnak, kicsit olyan omnitronikos, de még annál is egy árnyalattal kevesebb, de feszesebb (talán) méllyel.
    Az biztos, hogy gyári állapotban és első blikkre sokaknak problémás lehet: bassheadeknek cincogós, akár alul erőtlennek vélt hangzás, izzadós és nem feltétlen kényelmes gyári párnázat, fura és szerintem nem is funkcionáló fejpánt. Ezért nem ajnároztam eddig ezerrel, kellenek hozzá plussz cuccok és a morcosító erősítés is jól jön. Dorien jól ráérzett a Sense V1-re. Ha viszont jól alakul a konstelláció (tuning+meghajtás), akkor egy szellős, könnyen adaptálható, stesszmentes hangzás keletkezik. Számomra ilyen.

    Attis66: komolyzene nálam rendkívül ritkán van porondon, ezért értelmeset ehhez nem tudok hozzászólni, de nem is kell, mert úgyis kitalálod magadtól, hogy mi a legjobb neked. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák