Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok,

    A hétvégén hosszabb ideig volt alkalmam tesztelnem haverom Beats Studio 2.0-ás fejesét, és elhatároztam, h veszek én is egyet. A hangzása tetszett, de az aktív zajszűrés miatt viszont biztos, h egy másik típust választok, de hasonló árkategóriából.
    Rengeteg tesztet elolvastam, és itt is rákerestem az általam preferált típusokra, de még nem tudtam dönteni. Első körben az M50x-en gondolkodtam, utána jött képbe az MSR7, majd ma képbe került a Momentum, illetve az Urbanite XL. Az Urbanite mellett az ára szól leginkább -most 35 ezerért árulja az Extreme, ami igencsak versenyképes ár szerintem-, illetve talán ez áll a legközelebb a Beats hangzásához. A Második "kedvencem" a MSR7 majdnem kétszer annyiba kerül, és nem is igazán az én stílusom (fekete színben talán igen). Leginkább itthon használnám, 40% hip-hop , illetve egyenlő arányban rock, jazz, blues, pop, és elektronikus zene hallgatására.
    Tudom, h leggyakrabban azt javasoljátok, h tesztelni kell a fejeseket vásárlás előtt, de erre most nem lesz lehetőségem. :B Igazából csak egy megerősítésre lenne szükségem, h nem járok rosszul a Urbanite XL-el.. Vagy szerintetek vegyem inkább az MSR7-est vagy vmi más típust javasoltok?

    Köszi előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák