Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz MC Pite #23647 üzenetére

    Mi az az RP-F?
    Én a sima 681-et vettem meg, de kell hozzá némi modding, hogy jól szóljon. Mindegyik Sluxnak van egy magas-kiemelése, ami egyeseknek zavaró lehet, ha elsőre nem is, de tartósan fárasztó. Kell építeni hozzá egy 3-4száz Ft-os RLC szűrőt, ami lehúzza a magas kiemelést, és egész egyenletessé teszi a freki menetet.
    Ezen kívül a 681-nek a legalja van megemelve kicsit, nem hagyja 60Hz alatt eltűnni a hangokat, de felette nem emel ki durván tehát nem huppogós. Ezen kívül amennyire lehet nyitottá alakítottam, így kicsit szellősebb is lett a tér.
    Összességében egy világos, egyenletes hangú, kellemesen hallgatható, de részletes fejest kaptam, ami ha kell tud ütni is.
    (Még az Acoustic Damp-ot érdemes egy oldalra tenni, méghozzá hátulra, ez nagyban növeli a térérzetet. Mintha a Driver meg lenne döntve és előröl szólna)
    Így már érdemes rendelni hozzá egy velour párnát.

    (#23646) HF77: Mennyi a pénzügyi kereted a témára?

    (#23648) krbC: Meg kell hallgatnod, ha bejön az extrém robbanás a fejbe akkor jó. :DDD Az hogy ennyiért van jobb igény függő, aki nyílt világos hangzást keres annak pl. Takstar TS-671 ajánlott, más zártat keres utcára, stb. Széles a választék, olvasd el a témaösszefoglalót ;)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák