Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz GML #21797 üzenetére

    Áh, már értem!

    Nekünk K121 Studio van munkahelyen, igaz, hogy a "legkisebb fivér" de nem is jó. :D Nála az általam említettek is részletesebben szólnak, ez persze nem mond semmit a nagyobb tesókról, amiket kigyűjtöttél. Egyből egy az pedig nem tapasztalat. Amit tudok, hogy ugyan félnyitott, de mégis elég "tömör", élettelen hangzása van, félre is van téve. Bentre inkább egy Beyer DT331-et használunk, kintre (pl. sportnap (igen, iskola :) )) pedig egy K-44-et.

    Apropó Beyer. Közöttük nem nézelődtél? Pl. a DTX-910 igen finom, részletes, világos tónusú, nagyon levegős fejes, ha a kényelme is megfelel akkor az árát bőven megéri.

    Hmm, sajna nem sok nyitott fejesről tudok a 20-40 ezres kategóriában. Alatta ugye amiket említettem, felette pl. DT990-ek többek között nálam a kedvencek között vannak.

    Ami ebbe az árkategóriába még beleesik és nyitott, az Beyer DT440, 860, Audiotechnica AD500x (bár ez csak külföldről férne bele 90$), és 99$ még a Grado SR80i is, de ezeket nem hallottam még, talán majd mondanak róluk véleményt.

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák