Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz Ati1979 #17240 üzenetére

    Elmentem délután, és meghallgattam a P5-öt és a P7-et. A hozzáállásom olyan volt, hogy attól féltem, hogy olyan jó lesz a P7, hogy nem bírom majd otthagyni... :)
    Hát nem így lett, sőt, inkább egy csalódás. P5-ről nem is szeretnék sokat beszélni, annyit róla, hogy nagyon kevés és vékony...
    P7-röl az biztos, hogy elmondható, hogy kényelmes és nagyon szép.
    A hangja viszont nekem jött be az X3-al. Van tér és elég részletes a hang, de a mély és alsó mély tartományban nem elég pontos és feszes, inkább brummog, ami nekem nem tetszik, és még mennyiségre is sok. Nem nyomja el a közepet, szépen szól mellette a magas is, de a mély nyomulása miatt mégsem kerek a hangzás. Bizonyos zenéknél a közép annyira a háttérbe húzódik, mintha szégyellős lenne. Bonyolultabb zenéknél szétesik, túl sok az ennek a fülesnek. Amire el tudom képzelni, az a jazz, komolyzene, és főleg az akusztikusok.. na ezekben azt mondom, hogy otthon érzi magát .
    Ahhoz a hangzáshoz, amit keresek ( Beyer DT831 egy kicsit több méllyel, és kevésbé acélos középpel, és nem annyira csillogó magassal) a B2 sokkal közelebb van, no meg a már hallott T70p és Amperior.
    Szóval megnyugodtam ,mert a többi kiszemeltem már ennél csak olcsóbb lehet, és csakis jobb hangú... ;]

    Szerintem valamelyik AKG, Audio-Technica lesz nekem jó, de versenyben van a Focal One is!

    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha te is meghallgatod, mi lesz a véleményed a P7-ről.

    Üdv

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák