Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz Ba cy lus #102383 üzenetére

    + #102385 Dorien
    + #102390 s4tch
    Köszönöm az ajánlások! :)
    Utána olvastam kicsit mindháromnak, a hangzásban biztosan jobbak lennének a N60-nál és az izoláció kérdést is biztosan megoldanák. Van viszont egy praktikus megfontolás, amiért Suprát keresek utazáshoz. Szemüveges vagyok és abban a korban, amikor már érezhetően korrigálja a szemlencse rugalmatlansága a rövidlátásom, emiatt ha pl. telefonon olvasok valamit - ami utazás közben gyakran megesik - rendszeresen tologatnom kell a szemüveget a homlokomra. Ezt egy Suprával könnyen megtehetem, de egy Circummal már nem. Otthon ez nem probléma a nagyokkal, mert jellemzően olyan távolságban van a notebook és a monitor is, aminél már kell a szemüveg.
    A másik, amiért tartok ezektől szűkebb over-ear fejesektől az a sealing és a kényelem.
    Az otthoni nagyobb nyitottakkal a szemüvegszár csak a halántékomnál gond és ennyit egy puhább, vastag párnával meg lehet oldani, de egy kisebb cup jó eséllyel végig a fülemnek nyomná a szárat, ami biztosan nem jó hosszútávon. Egy Supra tud a szár alatt lenni, ezért is tudom könnyen mozgatni.

    Tudom, hogy nem ez a preferált méret és igazából az izolációnak sem a legjobb választás a Supra, kiegyenlítettből a választék sem nagy, ezért is gondolkodtam el az Aventhon. Elvileg ezeket a Beyer is utazáshoz szánta, szóval reménykedem. Csak jó lenne, ha valaki, aki használja, meg tudna erősíteni, hogy a gyakorlatban is jó megoldás.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák