Új hozzászólás Aktív témák

  • attika89

    senior tag

    Sziasztok!
    Jajj de rég jártam már erre...Kicsit magamnak is magyarázós poszt:
    Idáig egy "ős"/sima Hifiman HE-400-at használtam, és elkezdtem keresgélni. Szerintem mindenki eljut egy idő után a Sundara-ig. Sok töprengés után rendeltem egyet. Olvasgattam az XS-ről is, de kicsit tériszonyos lévén félek a magasaktól/leginkább sibilance-től/.
    A HE400-on Dekoni párna van már egy ideje, rács nélkül, azzal hasonlítgattam ma oda-vissza és azt kell mondjam, hogy nem tudom :DDD
    Sundarán több részletet és kicsit keményebb basszust hallok, magasak is jobban kitűnnek, valamint az összkép dinamikusabb, viszont minden nagyon közel, az arcomban van. A HE-400 lágyabb összképpel és mintha nagyobb/szélesebb térrel rendelkezne. A magas tartomány is ott van, de nem mozdul ki az összképből.
    Leginkább az zavart a Sundarában, hogy nagyon közel van minden egymáson. Furcsa.
    Aztán rátettem a Dekoni párnákat és többé-kevésbé helyre álltak a dolgok így, hogy távolabb kerültek a fülemtől. A HE400 simább összképe kicsit hiányzik nekem, de még csak első napos a dolog.
    Igazából nem tudom még, hogy jól döntöttem-e. Nem nagyon tudtam belőni mennyire "side-step" egy Sundara. Még most sem igazán. De azt is látom, hogy az XS sem lett volna az igazi, ha ennél is érzékenyebb a magas tartományban...

    [ Szerkesztve ]

    fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

Új hozzászólás Aktív témák