Új hozzászólás Aktív témák

  • Loha

    veterán

    válasz macera2 #3990 üzenetére

    Resetelj minden beállítást, utána a color menüben vagy egy opció aminek az a neve, hogy color return ez kapcsold be (csak bemelegedés után elérhető), ettől feketére majd fehérre fog váltani a kép és közben, ha még tudja, akkor beállítja a moncsi a megfelelő fehér és fekete színt, utána ha működött, lejjebb tudod vinni a fényerőt. Ha komoly baja nincs a moncsinak, akkor fölösleges szórakozni a color menün belüli expert beállításokkal, válts át easy módba, beállítasz 9300K-t és rendben is vagy. Képernyő sarkokba való kihúzásával meg a geometria beállításával érdemes még szöszölni.

    024x768-as felbontás felett -a felbontás nagyságával arányosan- kinagyítja a háttérképet. Így indulásnál annak csak a közép részét látom a monitoron. Ezért a tálca is lemarad. Csak a képernyő mozgatásával jutok el a nagyított kép széléig.
    Ez szoftveres dolog, szerintem nem ismeri fel az oprendszer a moncsit és azt hiszi 1024x768-at tud max, utána nagyítja a képet. Lehet nem a gyári kábel van a moncsihoz, amin nem tudja átküldeni a DDC infókat. Megfelelő kábelt kell keresni vagy oprendszertől (és vga) függően, különböző módokon ráerőltetni a megfelelő felbontást...

Új hozzászólás Aktív témák