- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borat7
tag
válasz atomeec #5431 üzenetére
Jó lett a kép Én azért javasoltam a hdd hűtőt mert nekem is van a vgam alján pár fokot hűt ez is. Most már értem az elképzelés és szerintem így is fújatni kellene befelé mert ha szívod akkor kiszívod az eredeti vga hűtő elől a levegőt. Vagy még egy megoldás lehetne, mégpedig tennél egy hűtőt a vgak azon végére ami a ház eleje felé néz és onnan fújatnád befelé és az kivinné a két vga közt a levegőt a ház hátulján. Ide akár rakhatnál még egyet ami szívja ki azt amit a belső tol befelé! Na ebből remélem ki bírod bogarászni amire gondoltam
-
prokxy
veterán
válasz atomeec #5433 üzenetére
Nekem az oldalsó lapon is van venti, az fújja a kártyákra a hűvös levegőt.
Elől egy 20-as van az tolja befelé, hátul 1 szívja, 2 felül dettó.
Így a két 6970-nek nincs melege nyáron sem nagy terhelés alatt.Tény, a kártyák hűtése elég jó, FLEX az egyik, a másik pedig a dual ventis sapphire.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz atomeec #5436 üzenetére
Okés, este rakok fel képet, amint hazaértem.
A felső kártya nekem átlag +10 fokkal mindig melegebb, de ez így rendben is van, itt már kifejtették ennek okát én meg elfogadtam.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
brady28
tag
válasz atomeec #5447 üzenetére
Hàt ha 150-180 watt között marad akkor elvileg nem lehet gàz egy 720-as tàp mellett... :-) még ha nem is teljesìti mind a 720-at.
Na ha talàlok vmi emberi/értelmes àron egy 2gb-os 6950 pèldànyt, akkor benevezek a projektre :-)Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atomeec #5471 üzenetére
Ennek úgy több értelme lenne, hogyha pl. az oldallapról kapná a levegőt "telibe.. Pl. egy 24-es ventivel, plusz a ház elejéről is több levegőt kapna befelé. Szerintem.
Elmondom, hogy szerintem miért. Mert így lényegében "telibe fújja" a két kártya közötti levegőt, és az mondhatni visszaverődik az alaplapról, plusz ami a kártya hátuljánál van, az ki is fújja onnan. Tehát, mintha nem történne semmi. Szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
prokxy
veterán
válasz atomeec #5436 üzenetére
Szia!
Bocs, h csak most dobok képet, de ekkor értem rá szétszedni a PC-t!A konfig az adatlapomon, képek itt: /nagyban, ha rákattintasz/
Próbáltam úgy fotózni, h minden látszódjon:
Elölről egy nagy venti, oldallaptól egy kisebb tolja befelé a hűvöst, majd a felső kettő és a hátsó szívja ki.Így nem melegszik túl semmi, nem kell extra vagy tákolt cucc bele, ráadásul nem zajos!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz atomeec #5567 üzenetére
Ugye nekem 870/1250 alapon.
A Sapp. 800/1250.
Nekem a Furmark is bírja, meg a 3D tesztek lefutnak 970/1350-1360on..
Ezt az GPU órajelet a Sapp nem hiszem hogy tudja hozni, még kérdéses lehet a 870-et is kihozni belőle hosszútávon stabilan, ha azt szeretném hogy legalább azon fussanak..
És persze ott akkor az egyik kártya nem tud rendesen hűlni a másik miatt, így a fentebbi órajelek is kérdésesek lesznek majd.A ház nagy, Sharkoon Rebel 12V. Szellőzik minden irányból.
Rampage 4 ee, i7 3820, 16Gb Corsair 1866 CL9, Noctua NH-D14 piciny hűtő, meg egy 850w Corsair tápocska.Szerintem kitartó leszek, és várok egy másik Giga kártyára, vagy ha nincs, akkor veszek vagy egy 7970-et vagy 7850CF lesz belőle.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz atomeec #5570 üzenetére
Nekem is hasonló a hűtésem.
Mivel van a házban pár vinyó, így alul forog 2db 9,2es venti oldalról, 2db 14es elől illetve 1db 14es hátul fent.
A ház oldalán a kártya magasságánál meg van egy 25s venti, ami oldalról tud levegőt biztosítani a kártyának.
Ilyen a kuckó.
Csak kap annyi levegőt, hogy túlélje a veszélyes helyzeteket. -
bacsis
Közösségépítő
válasz atomeec #5718 üzenetére
l*faszt nem esznek csak monnyák rájuk az öccázas tápom kényelmesen elvitt 2db-ot egy szarrá hajtott 2 magos Opteron társaságában sztem még a 3 is belefér csücskösen
Más! Elvileg az X1300 is megy CF-ben kanyóc nélkül ugye?
mi van ha egy gépbe rakok egy PCIe-s és egy PCI-os X1300-ast? mennének azok is?
próbáljam ki gondolom ez lesz a válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- RTX 3060 8GB TI OC RGB
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó! 99.900.-
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest